Προσωρινά στο "τιμόνι" του Νοσοκομείου Αγρινίου η Ελένη Φιλιπποπούλου

Τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου ανέλαβε προσωρινά η αναπληρώτρια διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας του Μεσολογγίου κ. Ελένη Φιλιπποπούλου, όπως έγινε γνωστό. Μετά την εξώθηση σε…

dioikitria

Τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου ανέλαβε προσωρινά η αναπληρώτρια διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας του Μεσολογγίου κ. Ελένη Φιλιπποπούλου, όπως έγινε γνωστό.

Μετά την εξώθηση σε παραίτηση του κ. Ανδρέα Τσώλη υπό το βάρος της δημοσιοποίησης στοιχείων για την απόλυτη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid-19, δεν ορίστηκε αντικαταστάτης, με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο  Αγρινίου να παραμένει επί μακρόν χωρίς διοικητή.

Ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που θα πρέπει άμεσα να διαχειριστεί η κ. Φιλιποπούλου η οποία, έστω και προσωρινά, ανέλαβε καθήκοντα διοικήτριας, είναι η μετάβαση από τη λειτουργία του ιδρύματος ως νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού σε μια νέα πραγματικότητα, για την αντιμετώπιση κι άλλων προβλημάτων υγείας πέραν της Covid-19.

Υπενθυμίζεται, μεταξύ άλλων,  ότι δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία παρά μόνον τα απολύτως επείγοντα ενώ ολόκληρος ο τρίτος όροφος της νοσηλευτικής μονάδας εξακολουθεί να προορίζεται για νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού.

Αγρίνιο: Ξενυχτούν με το…ζόρι εξαιτίας των ντεσιμπέλ στις Εργατικές Κατοικίες Σταδίου