ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΠρόσωπα της Χρονιάς: Μεγαλείο ψυχής από γονείς – δωρητές ζωής και από την Αιτωλοακαρνανία

Πρόσωπα της Χρονιάς: Μεγαλείο ψυχής από γονείς – δωρητές ζωής και από την Αιτωλοακαρνανία

Πρόσωπα της Χρονιάς: Μεγαλείο ψυχής από γονείς – δωρητές ζωής και από την Αιτωλοακαρνανία

Γονείς που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους, εκ των οποίων ορισμένοι από την Αιτωλοακαρνανία, περιλαμβάνονται σε ομάδα υποψήφια για τα  “Πρόσωπα της χρονιάς “, στην ενότητα “Τιμής Ένεκεν”.

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο. Τιμή στους γονείς που επιλέγουν μέσω της δωρεάς οργάνων των παιδιών τους να χαρίσουν ζωή σε κάποιους άλλους που δίνουν μάχη για επιβίωση στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου, υπογραμμίζεται από τους διοργανωτές του θεσμού (εφημερίδα “Πελοπόννησος με τη συνεργασία της “Συνείδησης” στην Αιτωλοακαρνανία).

Αυτοί οι γονείς 14 παιδιών που προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τη Δυτική Ελλάδα και νοσηλεύτηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών θα βρίσκονται για πάντα μέσα στις καρδιές όλων μας.

Αυτοί οι ηρωικοί γονείς απέδειξαν ότι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη δεν υστερούν στους Έλληνες πολίτες. Κι εκεί ψηλά όπου βρίσκονται ο Απόλλωνας, η Ακριβή, ο Βασίλης, ο Γιώργος, ο Γιάννης, η Δήμητρα, ο Δημήτρης, ο Ιωάννης, οι δύο Κωνσταντίνοι, η Μαρία-Κωνσταντίνα, ο Μάριος, ο Μύρωνας και ο Σταύρος, θα χαμογελούν με ευτυχία για την αγάπη που σκόρπισαν.

 

Μ. Μπεληγιάννη, Δ. Κατσακιώρης, Γ. Νταλιάνης: “Δυνατά χαρτιά” που έκαναν υπερήφανη τη Δυτ. Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ