ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠροσοχή μην θίξει κανείς το Φαρ Ουέστ στα πανεπιστημιακά βιλαέτια

Προσοχή μην θίξει κανείς το Φαρ Ουέστ στα πανεπιστημιακά βιλαέτια

Προσοχή μην θίξει κανείς το Φαρ Ουέστ στα πανεπιστημιακά βιλαέτια

Προσοχή μην θίξει κανείς το Φαρ Ουέστ στα πανεπιστημιακά βιλαέτια

Από την είδηση που ακούσαμε για ένα ακόμη σκηνικό χάους μέσα σε ΑΕΙ της χώρας, το σύνηθες ύποπτο ΑΠΘ, είναι δύσκολο να αξιολογήσεις ποιο είναι το πιο εξοργιστικό.

Ποιο είναι χειρότερο δηλαδή, τα πιστολίδια μεταξύ συμμοριτών για τον έλεγχο κάποιας από τις παράνομες δραστηριότητες εντός του ιδρύματος ή το παραμύθι του “ομογενούς” από την Γεωργία που έχει χτυπηθεί κι έχει πάνω του τον μισό ποινικό κώδικα; Πάνω σε αυτό με τους “ομογενείς”- που μιλάνε μόνο τη γλώσσα του τόπου από όπου κουβαλήθηκαν εδώ- έχουν χτιστεί καριέρες ολόκληρες.

Ή μήπως ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι η Αστυνομία έκανε τις κλασικές προσαγωγές που οδήγησαν στην… άφεση αμαρτιών;

Όχι, περισσότερο κι από τα παραπάνω εξοργίζει η δήθεν ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση των πανεπιστημίων. Που αφορούν μόνο στο Κράτος, γιατί αν μιλάμε για τις τοπικές και πολυεθνικές μαφίες δεν γίνεται λόγος.

Αλλά εδώ δεν μιλά κανείς από τους λεγόμενους προοδευτικούς για το όργιο σεξισμού και παρενοχλήσεων γυναικών(ως επί το πλείστον φοιτητριών αλλά όχι μόνο…) από τους μαφιόζους που συχνά έχουν και θέματα…κουλτούρας.

Κάμποσες ενώσεις και συλλογικότητες αν δουν καμιά πατριαρχική συμπεριφορά εκτός πανεπιστημίων βγάζουν φλύκταινες και σωστά. Μέσα όμως στα ιδρύματα, για να μην υπάρχει “αστυνομοκρατία”, υπάρχουν σημεία όπου κινούνται ανά παρέες και τοίχο-τοίχο!

Και όχι μόνες τους μετά από κάποια ώρα…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ξένοι δήμαρχοι (πρώην και νυν) σε ξένες πόλεις…

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ