ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠροσλήψεις και επανατοποθετήσεις Στον δήμο Αμφιλοχίας

Προσλήψεις και επανατοποθετήσεις Στον δήμο Αμφιλοχίας

Θα προσληφθούν τέσσερα άτομα στον δήμο Αμφιλοχίας, την στιγμή που ο επανεκλέγεις δήμαρχος ορίζει τους συνεργάτες του.

 

Τη γνωστή συνταγή της επιτυχίας ακολουθεί για ακόμη μια φορά ο μοναδικός επανεκλεγείς δήμαρχος της Αιτωλ/νιας, δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Απόστολος Κοιμήσης. Με απόφαση του δήμου ορίστηκε εκ νέου ως μετακλητός γενικός γραμματέας ο πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ Γιώργος Αλπός. Ο δήμαρχος μπορεί να αναθέσει στον γενικό γραμματέα την υπογραφή με εντολή του εγγράφων και πιστοποιητικών παντός τύπου πλην όμως χρηματικών ενταλμάτων.

Από την ίδια επίσης απόφαση του δήμου προκύπτει ότι στην θέση του ειδικού συνεργάτη για την επικουρία του δήμου Αμφιλοχίας αποφασιστικέ να επανατοποθετηθεί  ο απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ Κων/νος Μπεκιαράκης, ο οποίος θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς να μπορεί να έχει αποφασίστηκες αρμοδιότητες και επίσης θα εξαρτάται από τον δήμαρχο. Ακόμη, θα επανατοποθετηθεί στην θέση της ειδικού συνεργάτη για την επικουρία του δήμου η απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας και Ειρήνη Ζώβα.

Ο δήμος επίσης προχωρά σε μία πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για να καλύψει εποχιακές ανάγκες και ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης του δήμου και στην πρόσληψη τριών ατόμων, με τα ίδια χαρακτηριστικά ως προς την σύμβασή τους, με σκοπό την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και  Επαγγελματικής Ζωής».

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr