Αγρίνιο: Οι πρόσκοποι συγκεντρώθηκαν ξανά μετά την εποχή του κορονοϊού (ΦΩΤΟ)

Η προσκοπική οικογένεια συγκεντρώθηκε πάλι μετά την εποχή του κορονοϊού , για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στη Παλιά Λαχαναγορά  του Αγρινίου το απόγευμα της Κυριακής.

εικόνα_Viber_2023-02-06_20-07-24-813

Η προσκοπική οικογένεια συγκεντρώθηκε πάλι μετά την εποχή του κορονοϊού , για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στη Παλιά Λαχαναγορά  του Αγρινίου το απόγευμα της Κυριακής.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γεώργιος Παπαναστασίου , οι αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζώης ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος , η εκπρόσωπος του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Αγρινίου κα Ντάσκαρη ο πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας , o πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σαργιάδας Κωνσταντίνος Βραχωρίτης  και φυσικά λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, μέλη Ε.Κ.Σ., παλιοί πρόσκοποι, γονείς, χορηγοί και φίλοι .

Ο κ. Φαρμάκης τιμήθηκε από εμάς με το μετάλλιο «φίλου του προσκοπισμού»  για την ιδιαίτερη συμβολή του στην διοργάνωση που πραγματοποίησαν οι πρόσκοποι του Αγρινίου τον Απρίλιο του 2022, την Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση (Π.Α.Π.Ε.) .

Ο κ. Καρβέλης επίσης βραβεύτηκε μέσω της εκπροσώπου του , διότι συνέβαλε καθοριστικά στην παραχώρηση του κτιρίου που στεγάζονται οι πρόσκοποι του Αγρινίου στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Αγ. Ιωάννη του Ρηγανά.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν 3 βίντεο που έδειχναν το προσκοπικό έργο και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγουμένη χρονιά  στα τμήματα, λυκόπουλων (παιδιά 7-11 ετών) προσκόπων (παιδιά 12-15 ετών), ανιχνευτών (παιδιά 15-18 ετών) από τις εκπαιδευτικές εξορμήσεις τους.

Για την βοήθεια , στην  οργάνωση αυτής της εκδήλωσης  ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αφους  Σιαπλαούρα για την βασιλόπιτα που μας προσέφεραν.

Επίσης  ιδιαίτερα  ευχαριστούμε, για μία ακόμη φορά , τον Δήμαρχο Γεώργιο Παπαναστασίου και την  Αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγεωργίου , που μας διέθεσε , για την κοπή της πίτας μας , την αίθουσα  στην παλιά Λαχαναγορά.

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας