ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠρόσκληση σε σύσκεψη φορέων του Δήμου Αγρινίου για αγροτικά θέματα

Πρόσκληση σε σύσκεψη φορέων του Δήμου Αγρινίου για αγροτικά θέματα

Πρόσκληση σε σύσκεψη φορέων του Δήμου Αγρινίου για αγροτικά θέματα

Από τον Δήμο Αγρινίου και συγκεκριμένα την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης -Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, την επόμενη Τρίτη 14/7/2020 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος) διοργανώνεται ευρεία σύσκεψη φορέων όπου αναμένεται να εξεταστεί όλο το φάσμα της παραγωγής και διάθεσης των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας.

Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

Όπως είναι γνωστό τον τελευταίο καιρό οι γεωργοκτηνοτροφικές δραστηριότητες στον Δήμο Αγρινίου και όχι μόνο, υφίστανται μια σειρά προβλημάτων τα οποία κατά κύριο λόγο αφορούν στην παραγωγή και στην διάθεση των αγροτικών προϊόντων.

Επιπρόσθετα, η πρόσφατη πανδημία του Covid-19 έχει οξύνει κατά πολύ αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος του Δήμου να βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμος Αγρινίου ανέλαβε μια πρωτοβουλία για την καταγραφή των προβλημάτων των αγροτών και κτηνοτροφών του. μέσα από την οποία ευελπιστεί να δρομολογηθούν λύσεις για την αντιμετώπιση τους, παράλληλα με την ενημερωτική του καμπάνια για την στήριξη των τοπικών αγροτικών προϊόντων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Προς αυτή την κατεύθυνση στις 14/07 διοργανώνουμε μια ευρεία σύσκεψη στην οποία σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε προκειμένου από κοινού να εξετάσουμε όλο το φάσμα της παραγωγής και διάθεσης των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας.

Ευελπιστούμε για την καθολική συμμετοχή σας.

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr