ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠρος αλλαγή η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου

Προς αλλαγή η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου

Θεωρείται ζήτημα χρόνου η αντικατάσταση του Γιώργου Βλάχου

Προς αλλαγή η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου

Πιθανή η επιστροφή του Γιάννη Γρηγορόπουλου, διοικητή του παλιού νοσοκομείου, μετά τα απανωτά «όχι» προς το υπουργείο Υγείας

 

Το όνομα του Γιάννη Γρηγορόπουλου είναι αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες διακινείται έντονα τις τελευταίες ημέρες για να αναλάβει τα καθήκοντα διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου. Ο κ. Γρηγορόπουλος, ο οποίος έχει τελέσει και στο παρελθόν διοικητής στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου, θεωρείται αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει την διοίκηση του νοσοκομείου, αφού η απομάκρυνση του νυν διοικητή, Γιώργου Βλάχου, και μάλιστα πολύ σύντομα, θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Το όνομα του κ. Γρηγορόπουλου είναι το τελευταίο από μια σειρά προσώπων που βολιδοσκοπήθηκαν για να αναλάβουν τη διοίκηση του νοσοκομείου. Μεταξύ τους και δύο πρώην αυτοδιοικητικοί του νομού αλλά και πρόσωπα τα οποία έχουν υπηρετήσει και στο παρελθόν στο νοσοκομείο από θέσεις ευθύνης.

Τα πολλά «όχι» όμως τα οποία εισέπραξε το υπουργείο Υγείας αλλά και η εμφανής προσπάθεια να τοποθετηθεί «ντόπιος» διοικητής στο νοσοκομείο Αγρινίου, δείχνουν την βαρύτητα την οποία θα έχει η θέση αυτή, αφού θα κληθεί να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Αν και απ’ όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί θετική απάντηση από τον κ. Γρηγορόπουλο, το γεγονός ότι έχει βρεθεί στην ίδια θέση στο παρελθόν, πριν την μεταφορά στο νέο κτίριο, «μετρά» υπέρ του, αφού αν μη τι άλλο έχει επαφή και γνώση με το αντικείμενο.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr