ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠροπονητές στην Α΄ ΕΠΣΝΑ: Οι κλεισμένοι- και τα ερωτηματικά

Προπονητές στην Α΄ ΕΠΣΝΑ: Οι κλεισμένοι- και τα ερωτηματικά

Προπονητές στην Α΄ ΕΠΣΝΑ: Οι κλεισμένοι- και τα ερωτηματικά

Σε ρυθμό προετοιμασίας θα μπουν τις επόμενες ημέρες οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.Όμως ακόμα σε αρκετές ομάδες δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ενώ σε κάποιες μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ο τεχνικός, αλλά ουσιαστικά μένουν λεπτομέρειες για τις συμφωνίες. Φυσικά υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν επιλέξει και ανακοινώσει τον προπονητή που θα τις καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Τ​ο websports παρουσιάζει τι ισχύει στο θέμα του προπονητή στις 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Η αναμονή της κατηγορίας φαίνεται να πηγαίνει λίγο πίσω τις εξελίξεις στην ομάδα. Υπάρχουν συζητήσεις, έχουν πέσει ονόματα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το νέο προπονητή.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Από τη στιγμή που ξεκαθαρίζει ότι θα βρεθεί στην Α΄ Κατηγορία υπάρχει φαβορί για την τεχνική ηγεσία. Ο Κώστας Γιωτόπουλος όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στο “τιμόνι” της Δόξας.

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Το θέμα του τεχνικού τιμ έκλεισε για την ομάδα. Ο Θανάσης Διαμαντόπουλος θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο με άμεσο συνεργάτη τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει στο Δοκίμι. Ο Θόδωρος Λαυράνος τα πήγε πολύ καλά πέρσι και θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως φαβορί υπάρχει. Οι άνθρωποι του Ηρακλή επιθυμούν την παραμονή του Γιάννη Λιάκα και είναι πιθανή η ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Ο Ατρόμητος δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Η ομάδα όπως όλα δείχνουν συνεχίζει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο θέμα του προπονητή.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ο νέος τεχνικός έκλεισε γρήγορα και ήδη έχει πιάσει δουλειά. Ο Χρήστος Ζαπάντης επιστρέφει στον πάγκο του Ομήρου και ήδη προχωρούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ: Δύσκολο φαντάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Εθνικός τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Υπάρχει στασιμότητα, ενώ έχουν αποχωρήσει και παίκτες από το περσινό ρόστερ.

ΕΝΩΣΗ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: Θεωρητικά το θέμα του προπονητή δεν έχει κλείσει. Όμως όλα δείχνουν ότι δε θα υπάρξει αλλαγή και ο Γιώργος Ζήκος θα είναι και του χρόνου προπονητής στην ομάδα της Κατοχής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957: Το θέμα δεν έχει λήξει, όμως και εδώ υπάρχει φαβορί για παραμονή. Ο Βασίλης Παπαθανασίου είναι φαβορί για να βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Απόλλωνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ο Γιάννης Ντζιβανάκης συνεχίζει στον Αστέρα. Ο νεαρός τεχνικός έχει κάνει έργο στην ομάδα και θα βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον πάγκο της.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ: Δύσκολη δείχνει η συμμετοχή του Αράκυνθου στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Εξελίξεις δεν υπάρχουν και όλα συνηγορούν στο ότι η ομάδα δε θα δηλωθεί στη μεγάλη κατηγορία.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Είναι η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε επίσημα προπονητή, ενώ έκλεισε και το τεχνικό τιμ. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μαργέλης με άμεσο συνεργάτη τον Παναγιώτη Γαρμπή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ: Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, όμως δε θα υπάρξει αλλαγή. Ο Πάνος Βραχωρίτης οδήγησε τον Αστέρα στην Α΄ Κατηγορία και θα βρεθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία, ξεκίνησε ο σχεδιασμός. Φαβορί για την τεχνική ηγεσία είναι ο Λάκης Παπαχρήστος, που καθοδήγησε την ομάδα της Αμφιλοχίας πριν από τρία χρόνια στη Γ΄ Εθνική.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: Ο Γιώργος Λιότσος παραμένει στον πάγκο της Αναγέννησης. Πλέον όμως καταστρώνει τα πλάνα του για τη συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Πηγή: websports.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr