ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΗ προκλητική ζωή μελών της συμμορίας του Αγρινίου – Μέλος έκανε κλοπές από… δέκα ετών!

Η προκλητική ζωή μελών της συμμορίας του Αγρινίου – Μέλος έκανε κλοπές από… δέκα ετών!

Η προκλητική ζωή μελών της συμμορίας του Αγρινίου – Μέλος έκανε κλοπές από… δέκα ετών!

«Φτιαγμένα» αυτοκίνητα που αγοράστηκαν ύστερα από ληστρικές επιδρομές, ύφος «χιλίων καρδιναλίων» και επίδειξη νεοπλουτισμού ακόμα και στις μεταξύ τους συνομιλίες. 

Τα μέλη της σπείρας διαρρηκτών που συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, και έτσι μειώθηκαν για την ώρα οι απανωτές κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή, δεν σταματούσαν να ανεβάζουν εικόνες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οχήματα που έκαναν τον γύρο του… tik tok είχαν αγοραστεί αμέσως μετά τις κλοπές σε κοσμηματοπωλεία της πόλης του Αγρινίου, όπως έδειξε η έρευνα των αστυνομικών

Γι αυτό το λόγο, κάποια από αυτά τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν καθώς οι δικαστικές αρχές θα διερευνήσουν αν αγοράστηκαν με χρήματα τα οποία άρπαξαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κατά την διάρκεια της δράσης τους. Υπενθυμίζεται ότι η συνολική λεία τους ξεπέρασε τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Αυτό που όμως προκάλεσε πολλές συζητήσεις στο κτήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αγρινίου αλλά και στην Εισαγγελία είναι το προφίλ κάποιων από την σπείρα. Όπως διαπιστώθηκε, ένα από τα μέλη που προφυλακίστηκε ηλικίας 21 ετών, είχε ξεκινήσει να κάνει κλοπές και διαρρήξεις από τα… δέκα του χρόνια!

Οι αστυνομικοί έχασαν το…. μέτρημα όταν άρχισαν να βλέπουν σε πόσες παράνομες πράξεις είχε εμπλακεί. Δυστυχώς, τον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι έχει πάρει και ο αδελφός του, ένας από τους ανήλικους της σπείρας, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι μετά την απολογία του

Ανακριτής και εισαγγελέας προφυλάκισαν πέντε μέλη της σπείρας ενώ όσοι αφέθηκαν ελεύθεροι, θα πρέπει να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας μέσα σε δυο μήνες από πέντε χιλιάδες ευρώ ο καθένας ενώ τους απαγορεύθηκε να έχουν μεταξύ τους συναναστροφές.

Η προκλητική ζωή μελών της συμμορίας του Αγρινίου - Μέλος έκανε κλοπές από... δέκα ετών!

zougla.gr

Μεγαλειώδης εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (εικόνες – video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ