ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠρόγραμμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πρόγραμμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πρόγραμμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην παροχή πρώτων βοηθειών υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας. Στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ηλικιακές και επαγγελματικές ομάδες να έρθουν σ’ επαφή με τις πρώτες βοήθειες  και αυτός είναι ο λόγος που δίνεται έμφαση στη συμμετοχή ιδρυμάτων, σχολικών μονάδων και φορέων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», ενώ θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.  Επίσης, θα εκπαιδευτούν οι οδηγοί της εταιρίας Taxi Express Patras.

Στους συμμετέχοντες δίνεται η δυνατότητα να λάβουν το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών EFAC με ισχύ τριών ετών και το βιβλίο πρώτων βοηθειών του Τομέα Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ.

Τα προγράμματα πρώτων βοηθειών θα συνεχιστούν και το 2019.

xarokopos 2

xarokopos

Πρωτοβουλία την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για την στήριξη των ελαιοπαραγωγών (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr