Πρόγνωση καιρού: Μεταβολή του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχονται σύντομες βροχές, ισχυροί βοριάδες και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Πάντως από την Πέμπτη ο ανοιξιάτικος καιρός…

daria-nepriakhina-aumjwdftfhi-unsplash

Έρχονται σύντομες βροχές, ισχυροί βοριάδες και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Πάντως από την Πέμπτη ο ανοιξιάτικος καιρός θα επανέλθει παντού.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη περιμένουμε νεφώσεις αυξημένες με παροδικές βροχές σε όλη τη χώρα, λίγες καταιγίδες στο Αιγαίο και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι σταδιακά βόρειοι στις περισσότερες περιοχές, έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 με 18 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα ανατολικά και τα νότια περιμένουμε παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες εως 8 μποφόρ στο Αιγαίο, θα ρίξουν λίγο τη θερμοκρασία.