ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠροετοιμασία για τους Ιάπωνες

Προετοιμασία για τους Ιάπωνες

Την Ιαπωνία αντιμετωπίζει η Εθνική μας στο Μουντιάλ, τα ξημερώματα της Παρασκευής (01:00), με σκοπό το  τρίποντο για να μπει  στο κόλπο πρόκρισης. Στην προετοιμασία  για τον αγώνα με τους Ασιάτες ο Σάντος δίνει μεγαλύτερη σημασία σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στα τελειώματα φάσεων (φωτο από το Αρακαζου την Κυριακή. Μοναδική απουσία ο  Παναγιώτης Γλύκος, που ταλαιπωρείται από φλεγμονή στο μάτι και αναμένεται να μπει από Τετάρτη σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Παναγιώτης Κονέ σε δηλώσεις που αφορούν το ματς με την Ιαποωνία είπε: «Θα μας ενημερώσει ο προπονητής για τον αντίπαλο. Έχει κάποιους παίκτες με ποιότητα, όπως ο Χόντα, ο Καγκάβα και ο Ναγκατόμο. Θα μας μιλήσει το τεχνικό τιμ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι οργανωμένη ομάδα. Επιτίθεται καλά και αμύνεται καλά. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν».

Παράλληλα, ως διακριθέντας κόντρα στην Κολομβία αναφέρθηκε σ’ αυτό  παιγνίδι με μεγάλες δόσεις ρεαλισμού: «Δεν γίνεται από τη μια ημέρα στην άλλη να αλλάξουμε πολλά και να αποκτήσουμε υψηλά επίπεδα κατοχής της μπάλας. Δείξαμε κάποιες από τις αρετές μας στο επιθετικό κομμάτι, αλλά οι αδράνειες μας στοίχισαν. Στοιχίζει στην ομάδα όταν χάνονται ευκαιρίες, διότι η δική μου ήταν μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Ήμασταν καλά οργανωμένοι μετά το 1-0 και το αντιληφθήκαμε, κάνοντας νοήματα ο ένας στον άλλον. Πεισμώνει έναν αθλητή, όταν χάνει ευκαιρίες. Ελπίζω να μου βγει αυτό, μέσω του αποτελέσματος».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr