ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΠρόεδρος της Επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος ο Κώστας Καραγκούνης

Πρόεδρος της Επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος ο Κώστας Καραγκούνης

Πρόεδρος της Επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος ο Κώστας Καραγκούνης

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε πως η ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων, συνεδρίασε για την εκλογή προεδρείου και εξέλεξαν και πάλι Πρόεδρο τον Κώστα Καραγκούνη. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του κ. Καραγκούνη: 

Συνεδρίασε η ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή προεδρείου, όπου οι εκλεκτοί συνάδελφοι με τίμησαν, ακόμη μία φορά, με την εμπιστοσύνη τους ορίζοντάς με πρόεδρο της επιτροπής.

Η μεθοδική δουλειά που γίνεται χρόνια τώρα στην επιτροπή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει τόσο στο επίπεδο απόδοσης της δικαιοσύνης και εναρμόνισης της χώρας μας με τις κοινοτικές οδηγίες, κανονισμούς και βέλτιστες πρακτικές, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο για την επανένταξη των κρατουμένων αλλά και σε οικονομικό επίπεδο για την ανάπτυξη των τοπικών αγορών και την μείωση της ανεργίας στις περιοχές όπου θα δημιουργηθούν νέα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Διαρκής και αγαστή είναι η συνεργασία της επιτροπής με την κυβέρνηση και πολλά υπουργεία όπως τα Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.α., καθώς και με άλλους σημαντικούς πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την τιμή που μου κάνατε.

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: “Η υγεία μας αφορά όλους”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ