ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠρόεδρος ΚΕΔΕ: “Παρακολουθώ κι ακούω τον Γιώργο Παπαναστασίου”!

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: “Παρακολουθώ κι ακούω τον Γιώργο Παπαναστασίου”!

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: “Παρακολουθώ κι ακούω τον Γιώργο Παπαναστασίου”!

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: “Παρακολουθώ κι ακούω τον Γιώργο Παπαναστασίου”!

Στα πηγαδάκια του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο ακούστηκαν πολλά κι ενδιαφέροντα. Σε κάτι τέτοιες περιστάσεις άλλωστε πιάνεις τον σφυγμό των ζυμώσεων που υπάρχουν και τις σχέσεις μεταξύ των αιρετών.

Κάποια στιγμή στο περιθώριο μιας τέτοιας χαλαρής συζήτησης, λοιπόν, κάποιος ρώτησε τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου που οφείλεται το γεγονός ότι θεωρείται τόσο επιτυχημένος ως δήμαρχος στη πόλη του.

“Παρακολουθώ τον Γιώργο Παπαναστασίου κι ακούω όταν έχει κάτι να μου πει”, ήταν η απάντηση του δημάρχου των Τρικάλων! Στο χαλαρό, μεν, αλλά ως μια διαπίστωση, όχι ως αβρότητα μόνο αλλά και ως μια πραγματικότητα.

Φυσικά, ξέρει να χειρίζεται τα ΜΜΕ ο κ. Παπαστεργίου, άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια έχει ασχοληθεί με το ραδιόφωνο της πόλης του με δύο μάλιστα επιχειρήσεις.

Να σημειωθεί ότι, στο περιθώριο της ίδια κουβέντας, ο κ. Παπαστεργίου διέψευσε τις φήμες για θέση ευρωβουλευτή. “Δεν ξέρω ποιος τη έβγαλε αυτή την βλακεία. Αν με τιμήσει ο κόσμος εγώ θέλω μια πενταετία ακόμα να είμαι δήμαρχος στην πόλη μου”, ξεκαθάρισε.

Εφημερίδα Συνείδηση

Αγρίνιο: Έκλεισε το ζαχαροπλαστείο “ΕΛΒΕΤΙΚΟΝ” – Γνωστό για τους περιβόητους λουκουμάδες του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ