ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυζήτηση των δύο προέδρων ΤΕΕ και του Δημάρχου Καρπενησίου για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι (video)

Συζήτηση των δύο προέδρων ΤΕΕ και του Δημάρχου Καρπενησίου για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι (video)

Συζήτηση των δύο προέδρων ΤΕΕ και του Δημάρχου Καρπενησίου για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι (video)

Συνάντηση και συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/2 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου για το δρόμο Λαμία Καρπενήσι-Αγρίνιο- Πλατυγιάλι.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε μεταξύ των προέδρων Θανάση Λυκόπουλο Πρόεδρο ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και Στυλιανό Μπλέτσα πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Νίκο Σουλιώτη Δημάρχου Καρπενησίου.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την κοινή συνεδρίαση των διοικουσών επιτροπών των δύο περιφερειακών τμημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως η σημερινή συνάντηση και συγκυρία είναι εξαιρετική για να προβληθούν τα προβλήματα και οι θέσεις πιο επιστημονικά και πιο τεκμηριωμένα για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι του οδικού άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι.

Οι δύο πρόεδροι των ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ανατολικής Στερεάς μίλησαν, με κύριο θέμα τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι,  για ουσιαστική συνεργασία προκειμένου να θέσουν και να συζητήσουν από κοινού τα κοινά αναπτυξιακά και τεχνικά ζητήματα των δύο περιοχών. Η συνεργασία τόνισαν θα συνεχιστεί και στο μέλλον από κοινού για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Οι πρόεδροι των ΤΕΕ τόνισαν ότι θα δράσουν από κοινού για αυτό το σημαντικό έργο που μας ταλανίζει πολλά χρόνια και σιγά σιγά να μπαίνει προς το τέλος του.

dytikievritania.blogspot.com / Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Καραγιάννης με το “Συμβαίνει Τώρα”

Αιτωλοακαρνανία: Για ποιους η Oμοσπονδία ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας ζητάει ελεύθερη διέλευση από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ