ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠροεδρικό Μέγαρο: Λύθηκε το μυστήριο του άνδρα με βερμούδα και παντόφλες – Τι απαντά ο Ιωάννης Στρατάκης

Προεδρικό Μέγαρο: Λύθηκε το μυστήριο του άνδρα με βερμούδα και παντόφλες – Τι απαντά ο Ιωάννης Στρατάκης

Προεδρικό Μέγαρο: Λύθηκε το μυστήριο του άνδρα με βερμούδα και παντόφλες – Τι απαντά ο Ιωάννης Στρατάκης

Η φωτογραφία του άνδρα με τις παντόφλες και τη βερμούδα στην 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Μάλιστα, ο Αρης Πορτοσάλτε ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει με τη συγκεκριμένη αμφίεση. Εν τέλει αποφάσισε να τοποθετηθεί ο ίδιος. Πρόκειται για τον μουσικό της ΕΡΤ, Ιωάννη Στρατάκη ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ήταν προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και πως φωτογραφήθηκε την ώρα που πήγαινε να πιει νερό, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση άνω του ενός χιλιομέτρου από τα «καμαρίνια των εργατών».

Ελευθέρια 2022

Αρης Πορτοσάλτε: Να ξηλωθεί η φρουρά

«Αυτό είναι ντροπή, ντροπή για την ημέρα, ντροπή προς το πολίτευμα, ντροπή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά που επέστρεψαν σε αυτόν τον κύριο να μπει μέσα. Και επειδή ο άνθρωπος αυτός μοιάζει με κάποιον πρέπει να διευκρινίσει ποιος είναι. Αυτό είναι ντροπή. Τι να πω» είπε ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ.

Πηγή: reader.gr

 

 

Σοκ στο Αίγιο από το θάνατο της επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου – Είχαν δολοφονήσει τον πατέρα της, έκαναν απόπειρα και σε βάρος της

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ