Προεδρικές εκλογές στη Ρωσία: Ψήφισε διαδικτυακά ο Πούτιν – Υποσχέθηκε απάντηση στις ουκρανικές επιθέσεις

Οι Ρώσοι συνεχίζουν να προσέρχονται σήμερα στις κάλπες, στο πλαίσιο της 3ήμερης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του προέδρου της χώρας, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν…

putin_vladimir

Οι Ρώσοι συνεχίζουν να προσέρχονται σήμερα στις κάλπες, στο πλαίσιο της 3ήμερης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του προέδρου της χώρας, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να θεωρείται βέβαιο ότι θα κερδίσει νέα θητεία. Χθες, πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, ψήφισε διαδικτυακά και ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ υποσχέθηκε ότι θα απαντήσει στις ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή ανέρχεται περίπου στο 38% και ιδιαίτερα σε περιοχές όπως το Μπέλγκοροντ που δέχεται επιθέσεις από την Ουκρανία αυτό το ποσοστό ανεβαίνει ακόμα περισσότερο, στο 70%.

Την ίδια ώρα, το ρωσικό κυβερνών κόμμα «Ενιαία Ρωσία» καταγγέλλει ότι είναι αντιμέτωπο με εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση υπό τη μορφή DDos (κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσιών) κατά της διαδικτυακής του παρουσίας και ότι ανέστειλε μη απαραίτητες υπηρεσίες του για να την αντιμετωπίσει.