ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠριν δύο μήνες είχαμε εκλογές…

Πριν δύο μήνες είχαμε εκλογές…

Πριν δύο μήνες είχαμε εκλογές…

Πριν δύο μήνες είχαμε εκλογές… Δεν έχουν περάσει πάρα δύο μήνες από τις τελευταίες εκλογές και στα σόσιαλ μίντια περίπου κυκλοφορεί πως η κυβέρνηση καταρρέει και όπου να ‘ναι θα έχουμε εκλογές πάλι.

Άλλοι πρότειναν ήδη να παραιτηθεί αυτή η κυβέρνηση και να σχηματιστεί μια εθνικής ενότητας, μάλλον εννοούν με επίκεντρο τον Κασιδιάρη και τη “Νίκη”…
Η κ. Όλγα Γεροβασίλη έγραφε πως οι ασθενείς «εκτός απ’ τα ράντζα των νοσοκομείων, τώρα καταλήγουν και στα καταστρώματα των πλοίων, τα οποία το επιτελικό κράτος βαφτίζει ‘πλωτά νοσοκομεία’ κι αυτοσυγχαίρεται!».
Οι πολεμιστές του καναπέ χλευάζουν το 112, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, λες και είναι ενορχηστρωμένα. Σαν να τσαντίζονται μερικοί που το 112 βάζει τον κόσμο σε εγρήγορση…Ίσως δεν θέλουν να σωθούν ζωές, ίσως πιστεύουν ότι “μας θέλουν φοβισμένους”!
Για το θέμα των εμπρησμών περίπου ακούς ότι πρέπει να αρχίσουν οι εκτελέσεις και τα πογκρομ και ότι φταίνε οι ξένοι αλλά όχι όλοι οι ξένοι.
Για παράδειγμα δεν φταίνε ιδιαίτερα οι Ρώσοι και οι Τούρκοι για την Αλεξανδρούπολη κι ας ήταν οι δύο (φίλοι πια)που εξοργίστηκαν περισσότερο από τον ρόλο που απέκτησε τα τελευταία χρόνια.
Σύμπτωση θα είναι ότι εκεί μπήκε “η μεγαλύτερη φωτιά στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες’, σύμφωνα με τα ινστιτούτα από τους συμμάχους μας. Τους συμμάχους μας, είπαμε; Εδώ σηκώνει συζήτηση ποιον θεωρεί ο Έλληνας σύμμαχο…
Και δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τις εκλογές και οι επόμενες είναι σε …46 μήνες!

Εφημερίδα Συνείδηση

Απάτη: Πλήρωσε το… market pass 5000 ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ