ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Ιμάν αρραβωνιάστηκε με γόνο ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας

Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Ιμάν αρραβωνιάστηκε με γόνο ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας

Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Ιμάν αρραβωνιάστηκε με γόνο ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας

Η 25χρονη κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας γνωρίστηκε στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξανδρο Θερμιώτη – Δείτε την ανάρτηση της βασίλισσας Ράνιας για τον αρραβώνα

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανακοίνωσε τον αρραβώνα της κόρης της, πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη. Η οικογένεια του είναι μέλος της ελληνικής παροικίας της Βενεζουέλας.

Η 25χρονη πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο Θερμιώτης, o οποίος γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

πριγίπισσα Ιμάν και Αλέξανδρος Θερμιώτης
Η 25χρονη πριγίπισσα Ιμάν και ο 28χρονος Αλέξανδρος Θερμιώτης

Στην ανακοίνωσή της η βασίλισσα Ράνια αναφέρει: «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που τιμούσα από τη μέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και στον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο».

Η βασίλισσα Ράνια με την πριγκίπισσα Ιμάν
Η βασίλισσα Ράνια με την πριγκίπισσα Ιμάν
πριγκίπισσα Ιμάν μαζί με βασιλιά Αμπντάλα
Η πριγκίπισσα Ιμάν μαζί με τον πατέρα της βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας
Η πριγκίπισσα Ιμάν
Η πριγκίπισσα Ιμάν

Ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης γεννήθηκε το 1994 και είναι σήμερα 28 ετών. Η Ιμάν, η μέλλουσα σύζυγός του, θα γίνει σύντομα 25 ετών, γεννήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας στις 27 Σεπτεμβρίου 1996 και έχει μια αδερφή και έναν αδερφό.

Η περιουσία του Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης κυμαίνεται στα $10.000.000 – $50.000.000. H οικογένεια Θερμιώτη διατηρεί στενές σχέσεις με τις ρίζες της στην Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτονται την Άνδρο.

Η οικογένεια Θερμιώτη
Η οικογένεια Θερμιώτη σε μια από τις επισκέψεις της στην αγαπημένη της Άνδρο. Ο Αλέξανδρος διακρίνεται πίσω με το μπλε μπλουζάκι.

Η οικογένεια Θερμιώτη 1

Πηγή: protothema.gr

Μοναδικός αεροσυνοδός – Δίνει απίστευτο σόου με τις οδηγίες για ασφαλή πτήση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ