ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠριγκιπική διαφωνία ή μπουνιές;

Πριγκιπική διαφωνία ή μπουνιές;

Πριγκιπική διαφωνία ή μπουνιές;

Πριγκιπική διαφωνία ή μπουνιές;

Οξύτατος ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Κατσιφάρα, Κ. Καρπέτας, απέναντι στον Περιφερειάρχη για το ζήτημα του Πανεπιστημίου.

Επικαλέστηκε ακόμη και το Γ. Παπαναστασίου που χαρακτήρισε ντροπιαστική την απόφαση του Υπ. Παιδείας, απορώντας με νόημα γιατί ο Περιφερειάρχης δεν κάνει ανάλογους χαρακτηρισμούς. Μάλιστα με εμφανή ειρωνική διάθεση χαρακτήρισε πριγκιπική τη διαφωνία του Περιφερειάρχη με το Πρωθυπουργό για το θέμα αυτό (κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών την προηγούμενη εβδομάδα). Ενώ αφού χαρακτήρισε την στάση της Περιφερειακής Αρχής ως κυβερνητικού εταίρου δεν δίστασε να πει πως «η ζωή έχει και άλλες διεξόδους, όπως η παραίτηση…»

Σε ανάλογο ειρωνικός ύφος ο Νεκτάριος Φαρμάκης είπε στο Κ. Καρπέτα: «θυμάμαι και τις μπουνιές που παίξατε με το Τσίπρα για τις διαφωνίες σας».

Φαίνεται πάντως ότι δεν υπάρχει μέση οδός όταν υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στην Αυτοδιοίκηση, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και Περιφερειάρχη, τον Υπουργό και το Δήμαρχο… Ή θα πρέπει να «διαφωνούν πριγκιπικά» ή να «παίζουν μπουνιές»…

farmakis

karpetas

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πρέπει να προσεχθούν αυτά τα σημαντικά για το Αγρίνιο έργα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr