ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΠρέβεζα: Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια

Πρέβεζα: Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια

Πρέβεζα: Φίδι τρύπωσε σε κλουβί και καταβρόχθισε 16 καναρίνια

Μάλιστα, το μήκους πάνω από δυο μέτρα φίδι δεν μπορούσε να φύγει από το κλουβί, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του, τα 16 καναρίνια, ώστε να χωρέσει από τα κάγκελα του κλουβιού!

Κάθε μέρα επισκεπτόταν το πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα μία γυναίκα που τάιζε τα 16 καναρίνια τα οποία είχε μέσα σε ένα μεγάλο κλουβί στην αποθήκη, αλλά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης έπαθε σοκ από το εφιαλτικό θέαμα που αντίκρισε.

Μέσα στο κλουβί… κοιμόταν μακαρίως ένα μεγάλο φίδι που είχε καταβροχθίσει τα άτυχα πουλάκια, αφήνοντας ζωντανό μόνο ένα!

Μάλιστα, το μήκους πάνω από δυο μέτρα ερπετό δεν μπορούσε να φύγει, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του ώστε να χωρέσει από τα κάγκελα του κλουβιού!

Παρά τον πανικό της, η γυναίκα κατάφερε να φωτογραφίσει το φίδι και να ανεβάσει την εικόνα στο facebook, ζητώντας πληροφορίες για το είδος του.

Οι υπόλοιποι χρήστες την καθησύχασαν ότι πρόκειται για έναν ακίνδυνο λαφιάτη, ο οποίος δεν επιτίθεται σε άνθρωπο, δεν είναι δηλητηριώδης και θεωρείται «φίλος» των σπιτιών στα χωριά καθώς κυνηγάει τα ποντίκια.

Έτσι, το έπιασε και το έβγαλε από την αποθήκη, αφήνοντάς το στο φυσικό του περιβάλλον.

protothema.gr

Αιτωλικό: 4,5 χρόνια στους Ρομά που χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →