ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΠρέβεζα: Διαφοροποίηση μεγάλης μερίδας επαγγελματιών στην εστίαση – Έντονες αντιδράσεις

Πρέβεζα: Διαφοροποίηση μεγάλης μερίδας επαγγελματιών στην εστίαση – Έντονες αντιδράσεις

Πρέβεζα: Διαφοροποίηση μεγάλης μερίδας επαγγελματιών στην εστίαση – Έντονες αντιδράσεις

Θα παραμείνουν τελικά κλειστά τα καταστήματα την Τρίτη;

Έντονες αντιδράσεις στο χώρο της εστίασης προκάλεσε η γνωστοποίηση από πλευράς του προέδρου του συλλόγου στο χώρο της εστίασης στην Πρέβεζα, Σπύρου Κόκκαλη, ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Τρίτη.

Να θυμίσουμε πως για την ερχόμενη Τρίτη, 16/11, έχει εξαγγελθεί  πανελλήνια κινητοποίηση για κλείσιμο των καταστημάτων, αντιδρώντας στα μέτρα που εφαρμόζονται στην εστίαση.

Εχθές ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων, Σπύρος Κόκκαλης, γνωστοποίησε προς τα μμε, πως την Τρίτη τα καταστήματα της πόλης της Πρέβεζας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με επαγγελματίες στον χώρο να διαφοροποιούνται της απόφασης, εκφράζοντας ταυτόχρονα και αμφιβολίες για το πώς αυτή πάρθηκε.

Πάντως, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, φαίνεται πως ένα μεγάλο ποσοστό που μπορεί να ξεπερνά ακόμα και το 70% των καταστημάτων θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη ενώ δεν είναι λίγοι οι αναποφάσιστοι για το τι θα πράξουν τελικά.

Η εξέλιξη αυτή αναφορικά με τα καταστήματα της Πρέβεζας προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά.

Δεν μένει παρά να δούμε εάν τελικά και στην πράξη θα βρει εφαρμογή η διαφοροποίηση της πλειοψηφίας των επαγγελματιών στην εστίαση και τελικά θα συμμετέχει και η Πρέβεζας στην πανελλαδική κινητοποίηση.

prevezanews.gr

Γ’ Εθνική: Ισόπαλος ο Παναγρινιακός με τον ΠΑΟ Βάρδας – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr