ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠρέπει να μονιμοποιήσουν δύο φορές τα “8μηνα”!

Πρέπει να μονιμοποιήσουν δύο φορές τα “8μηνα”!

Πρέπει να μονιμοποιήσουν δύο φορές τα “8μηνα”!

Πρέπει να μονιμοποιήσουν δύο φορές τα “8μηνα”!

Την ώρα που ο Βορίδης λέει ότι έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια οι περισσότερες προσλήψεις από το μακρινό 2010, οι δήμαρχοι δεν φαίνεται να συμφωνούν. Ήδη παρατηρείται μια κινητικότητα, λόγω και των εκλογών που έρχονται, ώστε να γίνει προσπάθεια αν όχι να μονιμοποιηθούν(που πρακτικά δεν γίνεται), τα “8μηνα” να πάρουν τουλάχιστον άλλη μια οκτάμηνη παράταση.

Εδώ πρέπει να θυμηθεί κανείς ότι ο Μάκης Βορίδης έχει καταγγείλει ότι οι δήμοι προσέλαβαν ημετέρους «αξιοποιώντας» το μέτρο με τους “συμβασιούχους covid”, κάτι που δεν αφορά όμως π.χ. το Αγρίνιο.

Καθώς θα μειώνονται όμως οι 10 μήνες μέχρι τον επόμενο Οκτώβριο όλο και πιο πολλοί δήμαρχοι θα απαιτούν να παραταθεί και η παραμονή των όσων έχουν ήδη επιλεγεί και εργάζονται στους δήμους με το πρόγραμμα οκτάμηνης κοινωφελούς εργασίας.

Για παράδειγμα ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, ήδη απέστειλε σχετική επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς (Εργασίας, Εσωτερικών), την οποία κοινοποίησε επίσης στους βουλευτές της περιοχής του…

Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Η τωρινή θητεία των “8μηνων” λήγει στο τέλος Ιανουαρίου. Αν δοθεί μια ακόμη “παράταση” ή “θητεία” θα είναι πάλι 8 μηνών και η λήξη της θα συμπέσει με τις παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών! Και θα πέσει κράξιμο, αν “απολύονται” (στην πραγματικότητα αν τηρηθεί η σύμβασή τους, πράγμα που στην Ελλάδα λέγεται “απόλυση”) οι άνθρωποι αυτοί παραμονές εκλογών.

Οπότε, μήπως δίνεται κάποια λειψή μάχη και χρειάζεται ακόμη περισσότερο βύσμα, ε… συγγνώμη.. θάρρος θέλαμε να πούμε! Να ζητήσει κάποιος από τώρα “άμεση μονιμοποίηση” (γιατί να μην είμαστε λαρτζ;) κατά τα πρότυπα του Προκόπη Παυλόπουλου, να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Κάτι για το Κατάρ που έπρεπε να λάβει υπ’ όψιν του κάθε Έλληνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ