ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠρέπει να επιβεβαιώνεται και η ετοιμότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας

Πρέπει να επιβεβαιώνεται και η ετοιμότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας

Πρέπει να επιβεβαιώνεται και η ετοιμότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας

Σε πολλά σημεία είναι αλήθεια ότι επενέβησαν χθες τα συνεργεία του Δήμου Αγρινίου για να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τη χθεσινή νεροποντή.

Τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν μεν πολλά και σε διάφορα σημεία, αλλά οι μεγάλες καταστροφές αποφεύχθηκαν χάρις τους καθαρισμούς ρεμάτων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα από την Περιφέρεια.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου μάλιστα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ενημερώθηκε σχετικά από τον Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο Ανδρέα Στεμπίλη. Ο συντονισμός όμως του Δήμου και της Πυροσβεστικής θεωρούμε ότι μετά από τόσες συνεδριάσεις του τοπικού Συντονιστικού Οργάνου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Αφού, όπως λέει το ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου Αγρινίου «ο Γιώργος Παπαναστασίου επιβεβαίωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα» ίσως είναι σκόπιμο αυτό να γίνει και με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, η οποία, όπως κινητοποιείται, την ώρα της κρίσης, πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση και όταν δεν βρέχει… Για να προλαμβάνει.

Εφημερίδα Συνείδηση

Τα προβλήματα της υπαίθρου δεν λύνονται από την κάλπη των Κοινοτήτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr