ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΔεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι

Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι

Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι

Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” παρουσιάζει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο στους σχεδιασμούς του ΓΕΣ είναι η άμεση αλλαγή του τρόπου κατάταξης των νεοσυλλέκτων στρατιωτών.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι στη νότια Ελλάδα θα λειτουργήσουν σε διάφορες πόλεις και πάλι Κέντρα Νεοσυλλέκτων.

Το παράδοξο είναι ότι, σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ ότι το στρατόπεδο “Σπύρου Μουστακλή” στο Μεσολόγγι δεν μπορεί να λειτουργήσει και πάλι για Κέντρο Νεοσυλλέκτων διότι έχει χαρακτηριστεί και λειτουργεί ως “βιωματικό μουσείο”!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι αποτέλεσμα εσφαλμένης πληροφόρησης του συντάκτη του άρθρου και τίποτε παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι για τον απλούστατο λόγο ότι οι εγκαταστάσεις στο στρατόπεδο Μουστακλή πληρούν στο ακέραιο τις προϋποθέσεις για την αποστολή αυτή.

messolonghinews

Μεσολόγγι: «Πλώρη» για το αλιευτικό καταφύγιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ