ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Πρασινίζει» ο Γκάλο

«Πρασινίζει» ο Γκάλο

Δημοσίευμα, αλλά και δικές μας πληροφορίες από  ρεπόρτερ που καλύπτει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού,  στέλνουν τον Ροντρίγκο Γκάλο στο «τριφύλι» σύμφωνα και με την δική του επιθυμία – όπως έχουμε γράψει από καιρό. Δεν έχει επέλθει πλήρης συμφωνία του ΠΑΟ με την Μπράγκα, εντούτοις οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την αγορά του παίκτη, τον οποίο θέλει πολύ ο Αναστασίου.

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει αντιπρόταση στην Πορτογαλική ομάδα για αγορά Γκάλο και Ανέν, αλλά ήταν πολύ μακριά από τις απαιτήσεις της Μπράγκα. Για να μπει στην διεκδίκησή του η ομάδα του Αγρινίου θα πρέπει να προσφέρει παραπάνω χρήματα – και μάλιστα αρκετά- καθώς ο Γκάλο και η Μπράγκα βλέπουν πιο θετικά τον Παναθηναϊκό λόγω ονόματος και προοπτικής. Άνθρωπος του «τριφυλιού»  έλεγε πως οι Πορτογάλοι είναι απόλυτα θετικοί να ανοίξει ένας δίαυλος των δύο Συλλόγων.
Πάντως αν οι κυανοκίτρινοι δεν μπορέσουν να διατηρήσουν τον Γκάλο στο ρόστερ, θα χρειαστούν κι άλλο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ήδη έχουν βολιδοσκοπήσει παίκτες. Η έλευση Κωστούλα στο Αγρίνιο θα φέρει και εξελίξεις σε ανανεώσεις συμβολαίων. Επίσης σύμφωνα με μη διασταυρωμένη πληροφορία εκρεμμεί μία ακόμα συζήτηση με τον Μάκη Χάβο. Μπορεί και οι δύο πλευρές να έχουν προαναγγείλει την ανανέωση της συνεργασίας, όμως υπογραφές δεν μπήκαν. Ο Κωστούλας ετοιμάζει άλλη οικονομική πρόταση για τον Χάβο και πρέπει να υπάρξει συμφωνία στα καινούρια δεδομένα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr