ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο

Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο

Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο

Με κοσμοσυρροή ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι του το “Paris Choix”, το νέο κατάστημα στο Αγρίνιο με επώνυμα brands σε γυναικεία παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, σε ένα αληθινό grand opening την Παρασκευή 6/8 το βράδυ.

Με κέφι και όρεξη για το νέο στον χώρο, όσοι και όσες περίμεναν με ανυπομονησία το “Paris Choix” έζησαν τα εγκαίνια ανάμεσα σε πασίγνωστα ονόματα εκλεκτών φίλων της γυναίκας όπως Guess, Liu Jo, Ash, Glamazons, Aigner, Hoff, Angel Alarcon, Eddy Daniele, Ilaria Toschi, Chie Mihara, Χανιωτάκης, Byblos και John Richmond.

Η αναμονή για τις τάσεις και τις προτάσεις που αναζητά κάθε γυναίκα έληξε και οι τιμές θα είναι προσιτές ώστε κάθε μία να βρει αυτό που της ταιριάζει και να νιώσει μοναδική για την εμφάνισή της, με την καθοδήγηση και την φροντίδα της Pari Thanasoula.

Οι φωτογραφίες λένε όλη την αλήθεια για την υπέροχη διάθεση που κυριάρχησε και την ποιότητα, το φως και τα χρώματα που το “Paris Choix” έχει ήδη φέρει στην πόλη, στην οδό Μπαϊμπά 35 (Πλ. Καραπανέϊκα).

Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο

Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο Πραγματικό grand opening τα εγκαίνια του “Paris Choix” στο Αγρίνιο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr