ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠουλάνε τρέλα κάποιοι για την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ

Πουλάνε τρέλα κάποιοι για την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ

Πουλάνε τρέλα κάποιοι για την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ

Πουλάνε τρέλα κάποιοι για την βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ

Ορισμένοι στον δημόσιο λόγο-ισχύει και για το Αγρίνιο αυτό- και πολύ περισσότερο στον… ιντερνετικό, νομίζουν ότι μπορούν να ασκήσουν ακραία διαλεκτική μέχρι του σημείου να πουλήσουν και …τρέλα στο τέλος.

Έχουν φτάσει στο σημείο να αντιστρέφουν το ερώτημα που έβαλε ο Μητσοτάκης «με την βαριοπούλα ή με την βιβλιοθήκη», βάζοντας στην κουβέντα πως, όταν ήταν υπουργός στο παρελθόν, είχε προτείνει την διαθεσιμότητα ενός αριθμού βιβλιοθηκάριων από δημόσιες βιβλιοθήκες.

Κι αυτό αποδεικνύει ότι είναι κατά των βιβλιοθηκών!

Πέρα από την ταύτιση του θεσμού της βιβλιοθήκης με τον δημόσιο υπάλληλο που την «τρέχει», αυτή η κουβέντα κρύβει την ουσία: ότι η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη στο Βιολογικό του Αριστοτέλειου γίνεται προσπάθεια να χτιστεί σε ένα χώρο που επί 40 χρόνια (!) κάποιοι, ασκώντας παράνομη εξουσία, είχαν «κάνει κατάληψη».

Τον είχαν καταλάβει δηλαδή, για να μιλάμε ελληνικά, διότι το «κάνω κατάληψη» δίνει μια αίγλη… ινστιτούτου στον παράνομα κατειλημμένο χώρο.

Ε, λοιπόν, το ζουμί είναι ότι κάποιοι, που είχαν κακομάθει κρατώντας τον χώρο παράνομα για τον εαυτό τους, δεν θέλουν βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ.

Δεν θα μας τρελάνουν κιόλας…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Παναιτωλικός: Επέμενε για χειραγώγηση με κίτρινη κάρτα η δικαστικός γιατί το είχε δει στο ίντερνετ!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ