ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΠου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Βόνιτσα και Ναύπακτο

Που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Βόνιτσα και Ναύπακτο

Που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Βόνιτσα και Ναύπακτο

Αύριο 27/07/22, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία στην Αιτωλοακαρνανία, στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο και σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες

Τα σημεία δωρεάν rapid test και στην Αιτωλοακαρνανία είναι τα ακόλουθα:

ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, 08:30-14:30
Κτήριο Ναυπακτίας, 09:00-14:00
Αγρίνιο, Παλιά Λαχαναγορά, 09:00 – 15:00
Αγρίνιο, ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου, 08:30 – 13:00

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19».

Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Επίσης οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Αγρινίου του ΕΟΔΥ με την υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με το δήμο Ακτίου–Βόνιτσας θα πραγματοποιήσουν δειγματοληψία με Rapid- -test Covid-19 την Παρασκευή 29/7 και ώρα 9.30-12.30 στο ΚΑΠΗ Βόνιτσας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και να προσκομίζουν τον ΑΜΚΑ τους, προς διευκόλυνση της διαδικασίας. Οι ανήλικοι θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από ενήλικα. Εάν αυτός δεν είναι ο γονέας τους, θα φέρουν μαζί τους έγγραφη συγκατάθεση του γονέα για τη λήψη του test, με τη μορφή Υ.Δ., επικυρωμένης από το ΚΕΠ, είτε μέσω gov.gr.

“Τουρισμός για Όλους”: Έφτασε η ώρα για τα 200.000 vouchers των 150 ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ