ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠου να το σκεφτεί ο Κάρολος….

Που να το σκεφτεί ο Κάρολος….

Που να το σκεφτεί ο Κάρολος….

Που να το σκεφτεί ο Κάρολος….

Που να το φαντάζονταν ο έρμος, ο Πρίγκηπας – Διάδοχος, Κάρολος ότι η πρόσκλησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί ένα ανακαινισμένο παλιό ανάκτορο στη Σκωτία, για να πάρει ιδέες για την ανάπλαση στο Τατόι, θα δημιουργούσε σχεδόν πολιτειακή κρίση στην Ελλάδα.

Ή μάλλον για να μην είμαστε τόσο υπερβολικοί, θα τροφοδοτούσε με τόση φαντασία τα «δημοκρατικά» βεβαίως – βεβαίως αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυλάρχης των Γλύξμπουργκ» έγραψε χθες η «Αυγή» για το Μητσοτάκη, «Φέρνει το τέως από το παράθυρο» έγραφε προχθές η ΕφΣυν και δώστου «δημοκρατικές» αναρτήσεις ο Πολάκης από το facebook.

Σε μια εποχή με τόσα προβλήματα (ενεργειακή κρίση, ανατιμήσεις παντού, απειλή ακόμη και πυρηνικού πολέμου στη γειτονιά μας) μάλλον το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει ένα πασχαλινό δώρο στο Μητσοτάκη.

Από την άλλη πώς να υπάρξει χώρος για μια σοβαρή κριτική στην κυβέρνηση; Γιατί, τις ιδέες για την αξιοποίηση του Τατοΐου, θα μπορούσαμε να τις πάρουμε και μια συνάντηση όχι σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Θα μπορούσε να πάει η Μενδώνη να συναντηθεί με έναν παρατρεχάμενο του Κάρολου και τη διοίκηση του ιδρύματος που διαχειρίζεται το ανάκτορο στη Σκωτία.

Και κάπου εκεί να τελειώσει «αθόρυβα» η ιστορία… Βέβαια και αυτό είναι σχετικό…

Όταν κάποιοι για να κρατιούνται σε «δημοκρατική» φόρμα διατηρούν στο μυαλό τους ανύπαρκτους εχθρούς, ακόμη και ο κλητήρας του Υπ. Πολιτισμού να συναντούσε τον Κάρολο, θα υπήρχε πρόβλημα…

Παρεμπιπτόντως στην Ελλάδα θα βρεθούν για επίσημη επίσκεψη από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, ο Βασιλιάς Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, συνοδευόμενοι από πολυπληθή αποστολή με υπουργούς, πρυτάνεις και επιχειρηματίες. Μήπως έρχονται και αυτοί για να ξαναφέρουν τον Κοκό;

Γιατί άραγε δεν κάνουμε μια εκστρατεία, μια εξαγωγή δημοκρατίας, να πείσουμε Άγγλους, Βέλγους, Ολλανδούς, Δανούς, Σουηδούς, Νορβηγούς και Μονεγάσκους, να εγκαταλείψουν τη βασιλευομένη δημοκρατία…;

Χώρος για διεθνή καριέρα υπάρχει…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το πιο… πολυσυλλεκτικό τραπέζι της αγρινιώτικης Μ. Εβδομάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr