ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΟικονομιαPower Pass: Κλείδωσε η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους του Ιουνίου – Τη Δευτέρα οι πληρωμές

Power Pass: Κλείδωσε η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους του Ιουνίου – Τη Δευτέρα οι πληρωμές

Power Pass: Κλείδωσε η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους του Ιουνίου – Τη Δευτέρα οι πληρωμές

Τη Δευτέρα θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι του Power Pass, που έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος στις αρχές του περασμένου Ιουνίου και δεν τους έπιανε η ρύθμιση για λίγες μέρες, καθώς η προθεσμία για τους λογαριασμούς ήταν για όσους είχαν εκδοθεί μέχρι και την 31η Μαΐου.

Τελικά, το υπουργείο δεσμεύτηκε να αποκαταστήσει την αδικία και τροποποίησε τη διάταξη, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν μαζί με τους υπόλοιπους. Με μια μικρή καθυστέρηση λοιπόν, οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματά τους την ερχόμενη Δευτέρα.

O Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο Mega, απάντησε μεταξύ άλλων και για την καθυστέρηση καταβολής του Power Pass για τους λογαριασμούς του Ιουνίου. Εξήγησε πως αυτό συνέβη επειδή κάποιος πάροχος δεν είχε δώσει τα στοιχεία των πελατών έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα. «Τα στοιχεία δόθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη και τη Δευτέρα έχουμε την εικόνα ότι θα πληρωθούν» δήλωσε ο υπουργός.

reader.gr

Πλατανίτης: Έσβησε η Πυρκαγιά – Μάχη με τις φλόγες για να σωθούν περιουσίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ