ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠοταμούλα Αγρινίου: Μόλις 29 οι μικροί μαθητές που άρχισαν με αγιασμό το σχολείο (εικόνες)

Ποταμούλα Αγρινίου: Μόλις 29 οι μικροί μαθητές που άρχισαν με αγιασμό το σχολείο (εικόνες)

Ποταμούλα Αγρινίου: Μόλις 29 οι μικροί μαθητές που άρχισαν με αγιασμό το σχολείο (εικόνες)

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι και για τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ποταμούλας, στο Αγρίνιο.

Φέτος, όπως αναφέρει το potamoulanews, 19 είναι οι μαθητές στο Δημοτικό και 10 παιδάκια εγγράφηκαν στο νηπιαγωγείο.

Με χαμόγελα και ενθουσιασμό έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου, ξεκινώντας έτσι επίσημα το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευστάθιος Τσιτσιβός ενώ στο τέλος ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ποταμούλας Δημήτρης Ανδρώνης και το μέλος του Δ.Σ. της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγρινίου Κωνσταντίνος Βραχωρίτης.

 

Στο τέλος, ευχήθηκαν όλοι καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη επισημαίνοντας ότι θα είναι δίπλα στους δασκάλους του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού και φυσικά στους 29 μαθητές, σε ότι και αν χρειαστούν.

Όπως έχει καθιερωθεί σε κάθε αρχή της σχολικής χρονιάς, προσέφεραν στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού τετράδια και άλλα είδη γραφικής ύλης.

Αγρίνιο: Πρώτο κουδούνι με αισιοδοξία – Τι ανέφερε ο δήμαρχος για ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων (εικόνες -video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ