ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠοταμούλα Αγρινίου: Πεντάχρονη δώρισε τα μαλλιά της στο ” Άλμα Ζωής “

Ποταμούλα Αγρινίου: Πεντάχρονη δώρισε τα μαλλιά της στο ” Άλμα Ζωής “

Ποταμούλα Αγρινίου: Πεντάχρονη δώρισε τα μαλλιά της στο ” Άλμα Ζωής “

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε μια πεντάχρονη Ποταμιώτισα, η οποία έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει στο ” Άλμα Ζωής ” Πανελλήνιος Σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού.

Αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της για αυτόν τον ιερό σκοπό, καθώς θα χαρίσει χαμόγελο σε ένα άλλο παιδάκι που πάσχει από καρκίνο.
Τα μαλλιά πρέπει να είναι φυσικά, με συγκεκριμένο μήκος, τα οποία θα σταλούν μέσω κούριερ στο Άλμα Ζωής .


Όλες οι προϋποθέσεις για τη δωρεά μαλλιών, και η διαδικασία κοπής των μαλλιών όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του  https://almazois.gr/harise-dynami/ :Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με το Pantene και την ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποιεί για 8η χρονιά το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για 8η συνεχή χρονιά!


Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 73.200 κοτσίδες και ήδη 960 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα μέσω του προγράμματός μας.

Μπράβο στην μικρή μας συγχωριανή, μακάρι η κίνησή της αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για μικρούς και μεγάλους.

https://potamoulanews.blogspot.com/

Φρουρός λιποθύμησε δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ