ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΤο «Ποτάμι» στην Αιτωλοακαρνανία

Το «Ποτάμι» στην Αιτωλοακαρνανία

Το «Ποτάμι» στην Αιτωλοακαρνανία

Η πρώτη επαφή των υποψηφίων και των στελεχών του “Ποτάμι” με τους Αιτωλ/νες

Το «Ποτάμι» στην Αιτωλοακαρνανία

Γ.Αναστασόπουλος «Ο κόσμος θέλει το καινούριο και θέλει να δει ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την Αιτωλοακαρνανία. Το κόμμα του κ Παπανδρέου είναι ανακύκλωση του παλιού»

 

Υποψήφιοι βουλευτές του νομού μαζί με εθελοντές από την Αθήνα που υποστηρίζουν το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έκαναν σήμερα νωρίς το μεσημέρι στάση στο Αγρίνιο. Διανείμαντας ενημερωτικό υλικό και ξεκινώντας από την Πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) πραγματοποίησαν την πρώτη τους επαφή με τους πολίτες του Αγρινίου. P1030471

Οι υποψήφιοι βουλευτές Νίκη Φούντα, Τζίνα Αναστασοπούλου, Λευτέρης Αραχοβίτης, Σωτήρης Καβαθαντζόπουλος, Βασιλική Αγγέλη και Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενη και από τους εθελοντές και τον συντονιστή του κόμματος κ Γ.Αναστασόπουλο συνομίλησαν με τους Αγρινιώτες και ξεδίπλωσαν τις σκέψεις τους για την παρουσία του κινήματος «Ποτάμι».
Η περιοδεία στο Αγρίνιο των υποψήφιων βουλευτών αποτελούσε έναν σταθμό αφού το κλιμάκιο του κόμματος νωρίτερα το πρωί ήταν στο Μεσολόγγι, ενώ η εξόρμηση για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας περιελάμβανε ακόμη την Αμφιλοχία και την Βόνιτσα. P1030457

Ο συντονιστής κ Γ. Αναστασόπουλος δήλωσε «Το βαν του Ποταμίου ξεκινώντας προεκλογικά σήμερα βρίσκεται στον νομό μας. Το πρωί ήμασταν στο Μεσολόγγι που είχαμε ωραία υποδοχή από το κοινό. Γυρίσαμε όλο το κέντρο της πόλης και το λιμάνι κατά τον αγιασμό των υδάτων. Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο ένα γκρουπ από εθελοντές και υποψήφιους βουλευτές και θα μοιράσουμε φυλλάδια. Η υποδοχή ήταν πολύ καλή και στο Αγρίνιο. Ο κόσμος θέλει το καινούριο και θέλει να δει ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την Αιτωλοακαρνανία» Επίσης ο κ Αναγνωστόπουλος ερωτώμενος για το νεοσύστατο κόμμα του κ Παπανδρέου δήλωσε «Το Ποτάμι έχει δύο όχθες. Ο χώρος της κεντροαριστεράς μας ενδιαφέρει αλλά εμείς θέλουμε την μεταρρυθμιστική αριστερά, σ αυτήν είμαστε κοντά. Το κόμμα του κ Παπανδρέου είναι ανακύκλωση του παλιού που δεν αγγίζει τον πολύ κόσμο και κυρίως τους νέους ψηφοφόρους»

Κων/νος Χονδρός

P1030465

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr