ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠόσοι είναι αυτοί που θέλουν τα πανεπιστήμια κέντρα διερχομένων;

Πόσοι είναι αυτοί που θέλουν τα πανεπιστήμια κέντρα διερχομένων;

Πόσοι είναι αυτοί που θέλουν τα πανεπιστήμια κέντρα διερχομένων;

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβαζε στο στόχαστρο της προεκλογικής του καμπάνιας τους πιτσιρικάδες, ειδικά τους 17άρηδες που δεν ξέρουν (και δεν έπρεπε να χρειάζεται να ξέρουν) από πολιτική, ήταν αναμενόμενο.

Κι ένας νεοσσός στην επικοινωνία θα καταλάβαινε πως θα ήταν βασικό “τάργκετ γκρουπ” της επικοινωνίας του, αφού ο ριζοσπαστικός χαρακτήρας επηρεάζει πάνω από όλα τους απολίτικους ή τους άπειρους.

Οπότε τι πιο αναμενόμενο από ένα σποτ που θα μίλαγε στην… ψυχή και στο… θυμικό των παιδιών. Τα παιδιά που δεν ξέρουν και δεν χρειάζεται να ξέρουν, που δεν έχουν ευθύνες, που απλά πρέπει να ζήσουν την ζωή τους!

Και κάπου εκεί εμφανίζεται η κιθάρα κι ο νεαρός που λέει ότι το μόνο που θέλει είναι περάσει και να ζήσει την-σχεδόν φετίχ στην Ελλάδα-φοιτητική ζωή. Αλλά, φευ, δεν τον αφήνουν τούτοι που κυβερνούν γιατί στέλνουν την αστυνομία και κάνει πεσίματα στο πανεπιστήμιό του! Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, να ζήσει, εν ολίγοις έχουμε χούντα!

Είναι ενδιαφέρον να δούμε τελικά πόσο θα αποδώσει αυτή η προσέγγιση προς τους νέους. Ακόμη κι αν μιλήσει κάποιος με τα νεαρά παιδιά θα καταλάβει ότι η σημερινή νεολαία δεν έχει σχέση με την εποχή που έπρεπε να ντυθείς είτε φρικιό είτε με… μπλέιζερ για να είσαι φοιτητής.

Οπότε, άμεσα γεννάται κι ένα πολιτικό ερώτημα. Όλοι αυτοί που ενοχλούνται από όταν παραδίδει η Αστυνομία τις εστίες στους φοιτητές, παίρνοντάς τες από συμμορίες με όπλα και πρέζα ή από άλλες που δεν θέλουν να έχει βιβλιοθήκη η σχολή, είναι τόσοι πολλοί; Είναι πλειοψηφία; Ή απλά οι φοιτητές επέτρεψαν διαχρονικά να μιλάνε κάτι τέτοιοι εξ ονόματός τους;

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ο δήμαρχος «έχασε» από το «άκρο» του Θεοδωρικάκου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ