ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠόσο σχετικό με την επιστήμη ήταν ότι με το εμβόλιο γίνεσαι αθάνατος….

Πόσο σχετικό με την επιστήμη ήταν ότι με το εμβόλιο γίνεσαι αθάνατος….

Πόσο σχετικό με την επιστήμη ήταν ότι με το εμβόλιο γίνεσαι αθάνατος….

Πόσο σχετικό με την επιστήμη ήταν ότι με το εμβόλιο γίνεσαι αθάνατος….

«Ήταν από τις πιο σωστές αποφάσεις οι οποίες πήραμε» δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και πρόσθεσε : «Άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην επιστήμη να είναι εκτός του ΕΣΥ.

Ακόμα και οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο από τους εμβολιασμένους. Ως υπουργός Υγείας δεν θα μπορούσα να πάρω το βάρος ένας ογκολογικός ασθενής να κολλήσει και να μολυνθεί από έναν ανεμβολίαστο γιατρό» πρόσθεσε.

Η προσωπική ταπεινή άποψη της στήλης είναι η εν λόγω απόφαση της κυβέρνησης είναι σωστή, αλλά κάπως ελλιπής…

Γιατί εκτός ΕΣΥ θα έπρεπε να βρεθούν και ορισμένοι τηλεγιατροί που όταν πρωτοήλθαν –σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση- τα εμβόλια κατά του covid στην Ελλάδα, τα υπερ-διαφήμιζαν ωσάν να επρόκειτο να μας κάνουν αθάνατους.

Κι όμως στην πορεία είδαμε πλήρως εμβολιασμένους να περνούν το κατώφλι της ΜΕΘ και από εκεί εν τόπω χλοερώ…

Ποτέ κανείς δεν ενημέρωσε τους ανθρώπους με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα (και να εξηγήσει ποια είναι αυτά και σε τι βαθμό θα πρέπει να τα έχουν -γιατί π.χ. σάκχαρο έχουν σχεδόν 1,5 εκατ. Έλληνες) και να τους εξηγήσει ότι και το εμβόλιο πρέπει να κάνουν, αλλά και μέτρα προστασίας να παίρνουν.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το 96% των θανόντων είχε υποκείμενο νόσημα και ηλικία 70 ετών και άνω. Ποιος όμως από το πολιτικό σύστημα θα τολμούσε την πολυπληθέστερη ομάδα ψηφοφόρων να τη θέσει σε ένα (ηλιακό) lockdown διαρκείας;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το ευχαριστώ Αποστολάκη στην Περιφέρεια για τα έργα στην είσοδο της Βόνιτσας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ