ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοσμοςΠώς οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης τον έστειλαν στη φυλακή

Πώς οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης τον έστειλαν στη φυλακή

Πώς οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης τον έστειλαν στη φυλακή

Όταν προσπαθείς να κλέψεις για το δίπλωμα οδήγησης και όλα πάνε στραβά

Έχουμε ακούσει για ανθρώπους που προσπαθούν να μιμηθούν άλλους για να τους βοηθήσουν να περάσουν τις εξετάσεις οδήγησης, αλλά συνήθως καταβάλλουν λίγη προσπάθεια σε αυτό.

Έχουμε διαβάσει ας πούμε για έναν άνδρα που μεταμφιέστηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα για να δώσει εξετάσεις οδήγησης στη θέση της μητέρας του. Αλλά έχουμε τον πρωταγωνιστή της σημερινής είδησης, έναν άνδρα από την περιοχή Rivne της Ουκρανίας, ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει τον γείτονά του απλώς εμφανίστηκε για να κάνει το πρακτικό τεστ, παρόλο που δεν έμοιαζαν καθόλου. Όταν ρωτήθηκε γιατί το πρόσωπό του δεν ταίριαζε καθόλου με αυτό της ταυτότητας, ισχυρίστηκε ότι η εμφάνισή του είχε απλώς αλλάξει από τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

«Προσέφερε όλα τα απαραίτητα έγγραφα: διαβατήριο πολίτη της Ουκρανίας, κωδικό ταυτότητας, ιατρικό πιστοποιητικό», ανέφεραν σε δήλωση οι διαχειριστές του περιφερειακού εξεταστικού κέντρου.

Το μόνο που έπρεπε να κάνει το προσωπικό του κέντρου δοκιμών ήταν να κοιτάξει την ταυτότητα που παρουσίασε ο απατεώνας για να πει αμέσως ότι το πρόσωπό του δεν ταίριαζε με αυτό στο έγγραφο. Μετά ομως του αρπαξαν τα έγγραφα και τον ρώτησαν απλώς πότε γεννήθηκε. Εκείνος, δεν ήξερε…

Ο Ουκρανός παραδόθηκε στην αστυνομία και τώρα αντιμετωπίζει ένα τσουχτερό πρόστιμο για την «καλή του πράξη».

e-radio.gr

Αλλαγή ώρας την Κυριακή: Γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ