ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠώς αποτιμά το “Ενωμένο Εμπόριο” τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Πώς αποτιμά το “Ενωμένο Εμπόριο” τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Πώς αποτιμά το “Ενωμένο Εμπόριο” τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Εκτιμήσεις για μήνυμα που στέλνουν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου διατυπώνουν σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη της παράταξης “Ενωμένο Εμπόριο” που κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με διαφορά δυο ψήφων από την “Εμπορική Συλλογική Κίνηση”.

Μεταξύ άλλων σημειώνουν ότι σκοπός τους ήταν να φανούν χρήσιμοι και όχι αρεστοί ενώ γίνεται αναφορά στην επίδραση που είχε στο εκλογικό αποτέλεσμα η στάση που τήρησε η παράταξη για τη λειτουργία των καταστημάτων τα Σάββατα του καλοκαιριού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο έδειξε ότι πιο πολύ πρέπει να είσαι αρεστός παρά χρήσιμος για να τις κερδίσεις.

Αυτό είναι το κριτήριο που καθόρισε και το τελικό οριακό αποτέλεσμα στις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου.

Γνωρίζαμε ότι με βάση τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών στον σύλλογο ότι ένα σημαντικό ποσοστό των μελών δεν θα έκρινε με κριτήριο το έργο που είχαμε κάνει τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, που κανένα μέχρι σήμερα Δ.Σ δεν βρέθηκε,αλλά αν εμείς είμαστε υπέρ η κατά των κλειστών Σαββάτων του καλοκαιριού.

Αυτό είναι και το βασικό θέμα που συζητιόνταν στην αγορά για τον ποιον συνδυασμό θα επιλέξουν και όχι εκείνον που θα προσπαθήσει να στηρίξει τις επιχειρήσεις σε μια κρίσιμη περίοδο για την αγορά.

Αυτό το αποδεικνύει ότι και τις δύο ημέρες των εκλογών κάποια μέλη είχαν το θάρρος της γνώμης τους να μας το πουν ευθέως ότι δεν θα σας ψηφίσουμε γιατί δεν θέλετε ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ το καλοκαίρι.

Η δική μας απάντηση ήταν και θα εξακολουθεί να είναι, μην μας επιλέξετε για να κλείνουμε την αγορά, γιατί εμείς δεν διεκδικούμε να είμαστε στη διοίκηση του συλλόγου για να γινόμαστε αρεστοί αλλά για να φανούμε χρήσιμοι, κάτι που το αποδείξαμε όταν είχαμε την ευθύνη της διοίκησης του συλλόγου.

Ο δρόμος για το παρόν και κυρίως για το αύριο των επιχειρήσεων της αγοράς είναι δύσκολος και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος και η Διοίκηση του πρέπει να προσπαθήσει να τις στηρίξει.

Ο Εμπορικός Σύλλογος για να εξακολουθήσει να υπάρχει πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν οι επιχειρήσεις των μελών του και αυτές σήμερα δοκιμάζονται για άλλη μια φορά σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και κρίσιμο οικονομικό περιβάλλον και έχουν ανάγκη της καλύτερης δυνατής εκπροσώπησης.

Για τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΕΑ Ευηνοχωρίου: Λήστεψαν οδηγό φορτηγού με την απειλή μαχαιριού – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ