ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΆρης Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή»

Άρης Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή»

Άρης Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή»

Το σπίτι που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε, έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους, σήμερα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου, που βρίσκεται επί της οδού Μαραθώνος στα Βριλήσσια, κατά τις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «MEGA», τοποθετήθηκαν 3 γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε και έσκασαν τα 2 από αυτά. Υπάρχουν σοβαρές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, αλλά και στην πόρτα ασφαλείας της πολυκατοικίας καθώς έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θερμικό φορτίο από την έκρηξη ήταν πολύ υψηλό, καθώς έλιωσαν τα πλαστικά από τα φώτα που βρίσκονται τοποθετημένα στην οροφή της εισόδου.

Πως έζησε την επίθεση με τα γκαζάκια ο Άρης Πορτοσάλτε
«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους μαύρισαν, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε

«Τα τελευταία δέκα-δώδεκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Χαρτάκια, τρικάκια, συνθήματα στους τοίχους, της πολυκατοικίας της οποίας ζω. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Όχι μόνο του δικού μου αλλά και των συνενοίκων. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων που λέγανε έχετε φωτιά στην είσοδο. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Πήγαμε σε άλλη πίστα. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος, η οικογένεια μου και εγώ και οι ένοικοι της πολυκατοικίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Δέχθηκα επίθεση επειδή απλά λέω τη γνώμη μου. Δεν αλλοιώνω περιεχόμενο, δεν αλλοιώνω ειδήσεις. Δίπλα στην είδηση λέω ότι η γνώμη μου για αυτό το γεγονός είναι αυτή. Τα γκαζάκια δεν θα με σταματήσουν. Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

iefimerida.gr

Στις 14 Ιουνίου τιμάται ο Άγιος Μεθόδιος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ