Πολυχρονίδης: “Αν ήταν στο χέρι μου, θα έπαιρνα σύνταξη από τον Τροχό της τύχης”

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επαγγελματικά του σχέδια και το πόσο θα ήθελε να συνεχίσει με τον Τροχό της τύχης για…

polixronidis1301

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επαγγελματικά του σχέδια και το πόσο θα ήθελε να συνεχίσει με τον Τροχό της τύχης για πολλά χρόνια ακόμα.

«Μετά από 2000 επεισόδια που έχουμε κάνει, αισθάνομαι ότι μου δημιουργήθηκε η όρεξη να κάνουμε άλλα 2000. Αρχικά, θα πάει και του χρόνου γιατί έχω συμβόλαια για αυτό. Δεύτερον, το έχω πει πολλές φορές και το λέω άλλη μία, ότι αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα σύνταξη από αυτό» δήλωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα, αφήνοντας τον Τροχό της Τύχης. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είχα διαβάσει κι εγώ με μεγάλη χαρά ότι τα δημοσιεύματα που με ήθελαν για παρουσιαστή της Φάρμας. Πήγα στο κανάλι και τους ρώτησα αν μου δίνουν λεφτά για αυτό, μου απάντησαν όχι και τους είπα εντάξει φεύγω. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι φανταστικός, μπορεί να παρουσιάσει μέχρι και τον Τροχό της τύχης και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει» συμπλήρωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πηγή: zappit.gr