ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕίναι πολύ… τρεις μέρες εθνικό πένθος για το αυτό πολιτικό σύστημα

Είναι πολύ… τρεις μέρες εθνικό πένθος για το αυτό πολιτικό σύστημα

Είναι πολύ… τρεις μέρες εθνικό πένθος για το αυτό πολιτικό σύστημα

Ξεκίνησε ήδη η πολιτική σύγκρουση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, λίγο πριν λήξει και το τριήμερο εθνικό πένθος.

Η κόντρα ξεκίνησε με την ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, η οποία ζήτησε διαφάνεια στο θέμα της απόδοσης ευθυνών για το δυστύχημα, ενώ παράλληλα απευθύνει τέσσερα ερωτήματα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας απαντήσεις. Μεταξύ άλλων ρωτά «τι ακριβώς θα πήγαινε να εγκαινιάσει προεκλογικά στη Θεσσαλονίκη την επόμενη του δυστυχήματος; Ένα κέντρο τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης με ανύπαρκτο σύστημα;»

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από την κυβέρνηση δια στόματος Γιάννη Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως τώρα δεν είναι η ώρα της κομματικής αντιπαράθεσης. «Φαρισαϊκά ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο μόνος που φέρει ευθύνη για την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ότι εκείνοι παρέδωσαν έναν σιδηρόδρομο που λειτουργούσαν όλα τέλεια» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Φαίνεται πως είναι πολύ… τρεις μέρες εθνικό πένθος για το αυτό πολιτικό σύστημα, που ψηφοθηρεί με το κάθε τι ακόμη και πάνω στα φέρετρα των νεκρών. Διαχρονικά.

Εφημερίδα Συνείδηση

Κινητοποιήσεις που θυμίζουν Γρηγορόπουλο τρομάζουν την κυβέρνηση – Σενάρια για καθυστέρηση των εκλογών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ