ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠολύ “πρώτα ο Θεός” έχει πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Πολύ “πρώτα ο Θεός” έχει πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Πολύ “πρώτα ο Θεός” έχει πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Το “πρώτα ο Θεός” είναι κάτι που το λένε οι θεοσεβούμενοι Έλληνες σε κάθε ευκαιρία. Δεν ξέρουμε αν είναι θεοσεβούμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως μετά την εκλογή Κασσελάκη έχει ακουστεί αρκετές φορές.

Το πιο αμίμητο το είπε ο ίδιος ο νέος πρόεδρος όταν τον ρώτησαν για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. “Πρώτα ο Θεός, θα γίνει αυτός ο διαχωρισμός!”, είπε και έδωσε τα μυαλά στα χέρια των πιο αριστερών στο κόμμα του πρώτα και μετά ημών των υπολοίπων!

Κατόπιν οι γονείς του δήλωσαν αμφότεροι ότι “πρώτα ο Θεός μπορεί να γίνει το παιδί τους πρωθυπουργός” αφού, ασφαλώς κερδίσει τον Μητσοτάκη. Δεκτόν και κατανοητόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος του “πρώτα ο Θεός” είναι κι άλλη δήλωση της μητέρας του κ. Κασσελάκη  πάντως που φρόντισε, σαν καλή Ελληνίδα που ζει στην Αμερική, να μας διαβεβαιώσει ότι ο γιος της στηρίζει τις αξίες της πατρίδας: “Να ξέρετε, ο Στέφανος είναι πατριώτης, την αγαπάει την Ελλάδα”, είπε κι πρέπει να έστειλε ένα μίνι εγκεφαλικό σε Λάμπρου, Κυρίτση, Φίλη και λοιπούς ακραιφνείς διεθνιστές.

Ακόμη και στον σεξουαλικό προσανατολισμό του όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακάτεψε το θείο στοιχείο: “Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay! Αλήθεια το λέω, προσευχόμουν να μην είμαι”! Πονάει το κεφάλι σου μετά από τέτοια δήλωση αλλά αν την συνδέσεις με το άλλο που έχει δηλώσει πως όταν αντελήφθη ότι είναι gay πήγε σε ψυχολόγο στην Αμερική που ειδικεύεται σε θέματα της LGBTQ+ κοινότητας, μάλλον μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε.

Ούτε ξέραμε ότι υπάρχουν ψυχολόγοι ειδικοί για να βρεις τον δρόμο σου μετά την ετεροφυλοφιλία, ούτε κι ότι εμπλέκεται σε αυτά ο Θεός!

Σε κάθε περίπτωση, ή κάποιος μας δουλεύει ή θα μάθουμε πολλά στο μέλλον…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Δεν είναι Αλαβάνος ο Τσίπρας…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ