ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕίναι πολλοί που δεν πιστεύουν την Ελλάδα, αλλά τους εχθρούς της…

Είναι πολλοί που δεν πιστεύουν την Ελλάδα, αλλά τους εχθρούς της…

Είναι πολλοί που δεν πιστεύουν την Ελλάδα, αλλά τους εχθρούς της…

Είναι πολλοί που δεν πιστεύουν την Ελλάδα, αλλά τους εχθρούς της…

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πειστεί ακόμη για το αν λέει αλήθεια η Ελλάδα στην γνωστή υπόθεση στον Έβρο με την μικρή “Μαρία” που ήρθε στην ζωή μας μια μέρα κοντά στο Δεκαπενταύγουστο, με προφανή στόχο να μας κάνει να νιώσουμε ενοχές που εμείς γιορτάζαμε την Παναγία και “τα παιδιά πνίγονται στην χώρα μας”.

Η Ελλάδα ξεφτιλίστηκε τότε διεθνώς από έναν-δήθεν-δημοσιογράφο που έκανε- και κάνει- το τρολ στα δίκτυα και έδωσε το θέμα μέσα από μια ΜΚΟ που διώκεται για σοβαρά αδικήματα.

Το Spiegel κατέβασε τα δακρύβρεκτα άρθρα. Καταγγέλθηκε από το Focus για ψευδές ρεπορτάζ. Ο Γερμανός δημοσιογράφος Kurt Sagatz του Tagesspiegel σχολίασε ότι η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση Relotius, που είχε κλονίσει διεθνώς την αξιοπιστία του Spiegel με τα πολλά βραβεία που τα πιο πολλά τα είχε βγάλει από το μυαλό του!

Ξένες εφημερίδες έχουν περάσει γενεές δεκατέσσερις το Spiegel και η ΜΚΟ Human Rights 360 που πρωτοστάτησε στις καταγγελίες, δήλωσε δημοσίως ότι έκανε λάθος σχετικά με την τοποθεσία των προσφύγων και παραδέχθηκε ότι δεν βρίσκονταν στο ελληνικό έδαφος κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Αλλά, είπαμε, η κ. Τσαπανίδου δεν έχει πειστεί, ακόμη την ίδια προπαγάνδα αναπαράγει, μαζί με τον Τζανακόπουλο που δήλωσε ότι δεν έχει να απολογηθεί για κάτι και πως ο φράχτης στον Έβρο παραβιάζει την διεθνή νομιμότητα.

Κακώς, όμως, όλο αυτό το μένος το αποδίδουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια ολόκληρη σχολή σκέψης, απλά σε αυτήν μετέχει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή η σχολή σκέψης λέει ότι κάθε τι το ελληνικό είναι ψεύτικο, ακόμη χειρότερα, κάθε τι το εθνικό είναι… φασιστικό.

Και δεν διαπερνά μόνο ένα κόμμα αλλά τρία συγκεκριμένα προερχόμενα από την κομμουνιστική Αριστερά στην Βουλή, συν ένα κομμάτι από το σοσιαλιστικό κόμμα που υπάρχει, αυτή η συλλογιστική. Στην κοινωνία έξω, δε, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν ψηφίζουν κόμματα εντός Βουλής και πιστεύουν το ίδιο ακριβώς.

Το σαράκι είναι μεγάλο, διαπερνά τουλάχιστον το 50%-55% των κατοίκων της χώρας. Και δεν θα πείραζε αν αυτό συνέβαινε, θα ζούσε η χώρα με αυτό.

Αρκεί κάποιοι που σκέφτονται έτσι να μην το έπαιζαν και… πατριώτες!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το αίτημα διαγραφής Μπεσίνη από τον Εμπορικό Σύλλογο και οι… παραμένοντες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ