Για πολλές εκκρεμότητες άκουσε το κυβερνητικό κλιμάκιο

Για πολλές εκκρεμότητες άκουσε το κυβερνητικό κλιμάκιο Στην Αιτωλοακαρνανία περιόδευσε χθες και προχθές κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από  τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και την Συντονίστρια Ενημέρωσης και Πληροφόρησης Κατερίνα Πατσογιάννη.

Για πολλές εκκρεμότητες άκουσε το κυβερνητικό κλιμάκιο

Για πολλές εκκρεμότητες άκουσε το κυβερνητικό κλιμάκιο

Στην Αιτωλοακαρνανία περιόδευσε χθες και προχθές κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από  τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και την Συντονίστρια Ενημέρωσης και Πληροφόρησης Κατερίνα Πατσογιάννη.

Οι δυο τους περιόδευσαν ως μέλη της Κυβερνητικής Κρατικής Αρωγής γι’ αυτό και είχαν συναντήσεις με δημάρχους και τον Περιφερειάρχη.

Μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν διατεθεί περίπου 25 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών. Κυρίως μιλάμε για τις καταστροφές που σημειώθηκαν το φθινόπωρο του 2021 από τις πλημμύρες.

Όμως το κυβερνητικό κλιμάκιο τα… άκουσε κυρίως από τους δημάρχους της περιοχής και αυτό γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά αιτήματα για έκτακτες χρηματοδοτήσεις για τις φυσικές καταστροφές, που δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμη…

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

Ως πότε θα φοβόμαστε τα… χιόνια;