ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕίναι πολλά τα τμήματα της πόλης που πρέπει να γίνουν πόλη, αλλά ευτυχώς κάτι κινείται….

Είναι πολλά τα τμήματα της πόλης που πρέπει να γίνουν πόλη, αλλά ευτυχώς κάτι κινείται….

Είναι πολλά τα τμήματα της πόλης που πρέπει να γίνουν πόλη, αλλά ευτυχώς κάτι κινείται….

Είναι πολλά τα τμήματα της πόλης που πρέπει να γίνουν πόλη, αλλά ευτυχώς κάτι κινείται….

Επειδή τίποτα σε αυτή τη χώρα και σε αυτή την πόλη -για να είμαστε συγκεκριμένοι- δεν είναι αυτονόητο, αξίζει να σταθούμε στη νέα παρέμβαση που πρόκειται να κάνει ο Δήμος Αγρινίου σε περιοχές της επέκτασης του σχεδίου πόλης.

Με μια ακόμη εργολαβία θα γίνουν εργασίες σε οδούς της  Αγίας Βαρβάρας  και περιμετρικά του 16ου Δημοτικού Σχολείου.

Δεν είναι πρώτη τέτοιου τύπου παρέμβαση που  γίνεται από την Δημοτική Αρχή Αγρινίου στο περιαστικό τμήμα της πόλης, που δυστυχώς είχε εγκαταλειφθεί για πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Και δεν θα είναι και η τελευταία, γιατί ούτε με αυτή την εργολαβία θα υπάρχουν παντού στις επεκτάσεις της πόλης πλήρως διαμορφωμένοι δρόμοι, ασφαλτοστρωμένοι, με δίκτυο ομβρίων και ηλεκτροφωτισμό.

Οι ανάγκες είναι πολλές. Αλλά δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει το γεγονός ότι γίνονται παρεμβάσεις στην επέκταση της πολής και όπως έχει πει και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου έστω και σταδιακά αποκαθίσταται η αδικία, γιατί οι κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν πληρώσει εισφορές σε γη ή σε χρήμα, αλλά δεν έχουν δει ανταπόδηση από το Δήμο Αγρινίου.

Όσοι τουλάχιστον μπορούν να έχουν αίσθηση για το μέγεθος και για την έκταση του προβλήματος, μόνο με καλό μάτι βλέπουν τα βήματα που γίνονται.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η απραξία που «αναβάθμισε» την κλιματική αλλαγή σε κλιματική κρίση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr