Πολιτική αντιπαράθεση για τα e-mails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου – Τι είπαν Καραγκούνης, Μπάρκας

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας μίλησαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα e-mails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και…

ergasia-652

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας μίλησαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα e-mails της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καραγκούνης μίλησε για τον σάλο από έχει προκληθεί με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Εγώ διάβασα την απάντηση της κ. Ασημακοπούλου που ανέφερε πως αυτά τα mail τα είχε συγκεντρώσει από διάφορες δράσεις που είχε κάνει τα τελευταία χρόνια. Το υπουργείο δεν μπορεί να έχει δώσει mail. Μπορείς επίσημα να το αιτηθείς και εκεί δεν αναγράφεται το mail. Αυτό γίνεται μόνο από προσωπικό αρχείο που έχει οπ βουλευτής και πάντα έπειτα από άδεια. Κράτησα την δήλωσή της που εξήγησε.

Ο κ. Μπάρκας ανέφερε πως, «εγώ δεν έχω εκλογικούς καταλόγους. Για να πάρεις εκλογικούς καταλόγους από το υπ. Εσωτερικών πρέπει να το αιτηθείς. Άρα αν η κ. Ασημακοπούλου έχει αιτηθεί κάτι τέτοιο πρέπει να το αποδείξει. Το υπ. Εσωτερικών λέει ότι δεν έδωσε τίποτα. η κ. Ασημακοπούλου έστειλε mail σε ανθρώπους που δεν έχουν πάει ποτέ να παρακολουθήσουν την κ. Ασημακοπούλου. Ένας μάλιστα είναι και συγγενής μου και διαμένει στην Μεγάλη Βρετανία, είναι καθηγητής, και έλαβε mail ένα newsletter. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Ο συγγενής μου δεν είναι συριζαίος αλλά ούτε έχει σχέση με τη ΝΔ. Υπάρχει ερωτηματικό για το θέμα της επιστολικής ψήφου. Είναι ασφαλής ο τρόπος που θα γίνει η επιστολική ψήφος;».

Ο κ. Καραγκούνης αποκρίθηκε πως η σύνδεση της επιστολικής ψήφου με το newsletter είναι ατυχής.

«Δεν μπορούν να συνδεθούν αυτά, είναι θεωρία συνωμοσίας».

Καραγκούνης: «Ο Τσίπρας ξεγύμνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ» – Η απάντηση του Μπάρκα
Για τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Μπάρκας τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας κάνει παρεμβάσεις και μιλάει. Είπε αυτά που ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ βίωσε. Είναι κακό να λέμε – για τις τηλεοπτικές άδειες – ότι ήταν μία πράξη που δεν μας έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Είχε πει πολλά στις προηγούμενες εκλογές. Η Novartis ήταν ένα σκάνδαλο αναγνωρισμένο από όλους. Ως όφειλε η ελληνική Βουλή γύρισε την δικογραφία στην εισαγγελία. Το ότι αυτοί οι άνθρωποι βγήκαν αθώοι ή πήγε η υπόθεσή τους στο αρχείο, ήταν απόφαση της δικαιοσύνης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα λόγια του κ. Τσίπρα αποκαλύφθηκε ποιος ήταν και τι επεδίωκε. Ήθελαν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, πρώτα με το τηλεοπτικό πεδίο γι’ αυτό και έκλεισαν το MEGA, και για όλα τα κανάλια τι ήθελαν να κάνουν. Για τη Novartis, ο Πολάκης είχε πει «να κλείσουμε στη φυλακή τους αντιπάλους για να ξαναβγούμε εμείς». Αυτή ήταν η λογική τους. Αυτή η λογική συνεχίστηκε με τον κ. Παππά, τον πρώην μπασκετμπολίστα, ο οποίος λέει τα όσα λέει. Είναι άλλο να διερευνήσουμε τα αίτια για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και άλλο να λέει ότι είμαστε ένα κόμμα δολοφόνων. Είναι η ίδια λογική. Ξεγύμνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας».