ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΠωλείται το ακίνητο της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Πωλείται το ακίνητο της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Πωλείται το ακίνητο της Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

Ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Λέων, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο αποκαλύπτοντας πως οι συγγενείς της θανούσης ενημερώθηκαν πολύ καθυστερημένα για τον θάνατό της.

Μάλιστα, ο κ. Λέων -όπως είπε- ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη, ρωτώντας τον εάν ο 30χρονος πατέρας είχε προσπαθήσει να αναζητήσει κάποιον συγγενή μετά το θάνατο της 69χρονης, κάτι που δεν έγινε τελικά.

«Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να ζητήσει σφράγιση του σπιτιού, κάτι που δεν έκανε» τόνισε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ανέφερε, επίσης, πως αναζητούνται ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος τα έχει.

Αποκάλυψε, τέλος, πως στα τέλη Μαΐου θα βγει και η έρευνα για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της 69χρονης, ενώ αναφορικά με τους δύο αγοραστές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ακίνητο της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος επισήμανε πως έχουν δηλώσει ότι δεν το θέλουν για ιδιόχρηση, αλλά να το διαθέσουν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ωστόσο, ο οργανισμός το αρνήθηκε.

tempo24.gr 

Έρευνα με εντολή Πλεύρη για τον θάνατο της 3χρονης που νοσηλεύθηκε στο Παπαγεωργίου και κατέληξε στο Ιπποκράτειο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr