ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Πολακισμό» χρεώνει η ΝΔ στο Βαρεμένο – Ήταν σαρκασμός απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Πολακισμό» χρεώνει η ΝΔ στο Βαρεμένο – Ήταν σαρκασμός απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Πολακισμό» χρεώνει η ΝΔ στο Βαρεμένο – Ήταν σαρκασμός απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Φαίνεται ότι ο ”πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία στρέφοντας τα πυρά της κατά του Γιώργου Βαρεμένου, με αφορμή άρθρο του βουλευτή στο οποίο σχολιάζεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Ο Γ. Βαρεμένος από την πλευρά του απάντησε λέγοντας πως σαρκάζονταν τον Πρωθυπουργό και πως αν θέλει η ΝΔ να απαγορεύσει το σαρκασμό, ο ίδιος θα αγνοήσει την απαγόρευση.

Η Νέα Δημοκρατία, συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της τονίζει:«Φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο. Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι” δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές. Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Από την πλευρά του ο βουλευτής απαντά σημειώντας : «Αν η ΝΔ θέλει, με την ανακοίνωσή της, να μας απαγορεύσει και τον σαρκασμό, εμείς λέμε να αγνοήσουμε την απαγόρευση. Σεβόμενοι όμως τους θεσμούς, δηλώνουμε ότι, στην περίπτωση που η ΝΔ σκοπεύει να συγκροτήσει προανακριτική επιτροπή για το θέμα, είμαστε έτοιμοι να απολογηθούμε.

Μέχρι να μάθουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης την διαφορά μεταξύ άρθρου, δήλωσης, σχολίου και σκώμματος, ελπίζουμε να έχει τελειώσει και η καραντίνα. Καλό Πάσχα στο χωριό, όπως θάλεγε και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη».

H επίμαχη αναφορά στο άρθρο του Γ. Βαρεμένου

Ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο easy rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ. Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

• Ανέμελος περιγράφει, στο φιλοζωικό καταφύγιο της Ηλιούπολης, την σχέση με τα σκυλάκια του Ντάμπο και Ζωή. Πόσο θάθελες, άμοιρε των νοσοκομείων, να σε λένε Ντάμπο…

• Μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο. Επιδεικνύει τον φιλοζωïσμό του προς τους ψηφοφόρους. Σε τέτοια εκτίμηση τους έχει…

Εφημερίδα Συνείδηση

Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου: Αναπροσαρμογή δρομολογίων από 12 Απριλίου 2021

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr