ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠοιος πετάει τα θρησκευτικά τρικάκια σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία, οέο;

Ποιος πετάει τα θρησκευτικά τρικάκια σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία, οέο;

Ποιος πετάει τα θρησκευτικά τρικάκια σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία, οέο;

Θέμα συζήτησης έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό τα θρησκευτικά τρικάκια σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία που καλούν τους πολίτες να μετανοήσουν.
Σήμερα στην Αμφιλοχία έκανε την εμφάνισή του ο κύριος της φωτογραφίας κρατώντας μία εικόνα της Παναγίας και στεκόταν στην άκρη (ή και στη μέση του δρόμου κατά τα λεγόμενα) επί του κεντρικού δρόμου της οδού Νικολάου Στράτου, επίσης καλώντας τον κόσμο να μετανοήσει.

Το karvasaras.gr, με αφορμή την ταυτόχρονη εμφάνιση των γνωστών τρικακίων στην Αμφιλοχία, με την παρουσία του εν λόγω κυρίου, τον πλησίασε και τον ρώτησε αν ήταν αυτός που τα πέταξε, προσπαθώντας να λύσει το ερώτημα.

Ο ευγενέστατος κύριος με καταγωγή από την Καρδίτσα απάντησε αρνητικά και υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση, παρά την σύμπτωση της σχεδόν ταυτόχρονης παρουσίας του στην περιοχή με την επανεμφάνιση των θρησκευτικών τρικακίων.

Σε ερώτηση πάντως, γιατί το κάνει αυτό, γιατί δηλαδή κρατά ψηλά την εικόνα στον δρόμο, απάντησε «ήρθα να σας καλέσω να μετανοήσετε».

Άρα το ερώτημα παραμένει… Ποιος πετάει τα θρησκευτικά τρικάκια σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία, οέο; Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάποιος που δεν πίστεψε την αρνητική απάντηση του κυρίου από την Καρδίτσα…

κον-Τρόλ ρουμ

karvasaras.gr

Κορωνοϊός: Ακόμη ένας θάνατος στην Ελλάδα – Στους 214 οι νεκροί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr