ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΠοιος να φυλάξει την Μακρυνεία από τους… χαλκοκυνηγούς;

Ποιος να φυλάξει την Μακρυνεία από τους… χαλκοκυνηγούς;

Ποιος να φυλάξει την Μακρυνεία από τους… χαλκοκυνηγούς;

Η αστυνομική είδηση της περιοχής είναι αυτό που συνέβη στην αποθήκη του ΑΔΜΗΕ στο Άνω Κεράσοβο από τα ξημερώματα της Δευτέρας μέχρι το μεσημεράκι, ίσως απόγευμα, της ίδιας μέρας.

Σαν κύριοι κάποιοι κυνηγοί χαλκού (όποιον να ρωτήσεις θα σου πει περίπου πως μοιάζουν κατά 99%, αλλά κάνουμε όλοι μαζί ότι δεν ξέρουμε, δεν είδαμε…) άρπαξαν σταδιακά ό, τι χάλκινο έβρισκαν μπροστά τους για ώρες.

Με αποτέλεσμα η μπάζα να έχει αξία, να είναι σημαντική, κάτι που φαίνεται ότι δεν το νοιάζει το ελληνικό κράτος. Αν και ξέρει ότι υπάρχει ένα αποδοτικό λαθρεμπόριο στον χαλκό, μοιάζει να το θεωρεί απασχόληση για κάποιες ομάδες πληθυσμού.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ το σχεδόν αστείο είναι πως οι…συνέλληνες αυτοί(σαφώς ημεδαποί, που λέει και η Αστυνομία) έκαναν το πλιάτσικο σε…δόσεις!

Πήγαν τα ξημερώματα και πήραν καλώδια και γειώσεις ενώ μετά ξαναπήγαν για να πάρουν τα υπόλοιπα! Και δεν είδε κανείς τίποτε, διότι ποιος ακριβώς να δει;

Υπάρχει ένας αστυνομικός σταθμός στην Γαβαλού που ανάθεμα κι αν έχει αστυνομικό αυτή ην εποχή! Το πιο πιθανόν να είναι μέσα μόνο ένας πολίτης υπάλληλος που έχει ως δουλειά τα χαρτιά, τις άδειες κλπ. Δεν θα είναι πρώτη φορά, συμβαίνει ανά περιόδους.

Ακόμα και η είδηση ως μέρος του αστυνομικού δελτίου ήρθε από το Μεσολόγγι και την διεύθυνση της Αιτωλίας(ως γνωστόν, η διεύθυνση Ακαρνανίας εδρεύει στο Αγρίνιο που είναι… Αιτωλία όμως!).

Αν δεν ξέρει κανείς τον λόγο, αυτό συμβαίνει γιατί όλη η περιοχή της Μακρυνείας, αν και είναι δήμος Αγρινίου, αν και ζει μέσα στο Αγρίνιο, εντούτοις ανήκει στο Μεσολόγγι διοικητικά σε θέματα Αστυνομίας!

Απίθανο; Κι όμως τόσο πολύ ταιριαστό. Όχι ότι φταίει μόνο αυτό για την μη αστυνόμευση των χωριών αλλά δίνει κι αυτό το μέτρο της δυστυχίας της διοίκησης της Αιτωλοακαρνανίας σε κάθε επίπεδο, με τον “δυϊσμό” για χάρη των πολιτικών συμφερόντων.

Κάποια μέρα άλλοι κυνηγοί θα πάρουν κανένα σπίτι ολόκληρο και δεν θα πάρει χαμπάρι κανένας…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κεφαλληνίας – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ